Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

För drönare (1)

Batteri för drönare

Drone -batterier är en artikel som måste bytas ut ibland. Ett brett utbud av batterier gör att du snabbt kan anpassa ersättningen till en sliten komponent och ge nytt liv åt drönaren. Alla drönarbatterier som finns tillgängliga i vårt butikstilbud omfattas av garantiperioden. Som ett resultat är våra mottagare medvetna om att de köper beprövade lösningar som kommer att fungera effektivt under lång tid. Vi inbjuder dig att bekanta dig med våra speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudanden, vi är säkra på att du snabbt hittar en drone -batterivariant som uppfyller dina unika behov och krav.
Sortera efter:
Green Cell® Akku Batterie für DJI Mavic Pro (Li-Polymer High Performance 3830mAh 43.6Wh 11.4V Grau)
kapacitet: 3830 mAh
Spänning: 11.4V
Produktkod: DJI04
899,95 kr
Visar 1 - 1 av 1 objekt

Enligt de flesta drönoperatörer är flygtiden det största problemet med dessa enheter. Med medelklassmodeller kan vi förvänta oss några till flera minuter. För att få 20-30 minuters flygtid behöver vi en riktigt bra drönare. Alternativet att förlänga flygningen är att utrusta dig med reservbatterier (eller till och med några!). Även om drönarens arbetstid räcker för oss måste vi naturligtvis byta ut batteriet någon gång. Med tanke på att den här utrustningen används mycket ofta kommer tidpunkten för utbytet att ske snarare än senare.

Drone-batterier - för att flyga oftare och längre

I vårt erbjudande hittar du batterier för drönare från sådana tillverkare som: DJI - Syma - Hubsan - JJRC. Drone-batterier är ett objekt som ibland behöver bytas ut. Batteriet kan manövreras snabbt med intensiva drönare och förlorar sin energi under processen. Efter ett tag kan enheten stanna kvar på kabeln mycket längre, och tiden den kan användas efter borttagning minskas märkbart. Drone-batterier är mycket effektiva, de måste tåla mycket, men de är inte oförstörbara heller. Höga temperaturer, skadliga faktorer och daglig daglig användning återspeglas i varje utrustning, inklusive batterier.

Ta en titt på vårt breda utbud av drone-batterier

Vår butik erbjuder högpresterande drönarbatterier som är kompatibla med olika flygplan som finns på marknaden, som Dj Mavic, JJRC eller Syma. Du kommer snabbt att återfå större energioberoende och öka bekvämligheten med daglig användning. Det stora utbudet av batterier gör att du snabbt kan byta ut en sliten komponent och blåsa nytt liv i drönaren. Alla dronebatterier som finns i vår butik täcks av garantiperioden. Tack vare detta är våra kunder medvetna om att de köper beprövade lösningar som kommer att fungera effektivt under lång tid. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt speciellt utvalda och ständigt uppdaterade erbjudande. Vi är säkra på att du snabbt kommer att hitta en mängd olika drönare batterier som passar dina unika behov och krav.