Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Bosch (5)

Batterier för Bosch sladdlösa skruvmejslar

Sortera efter:

Hjälpzon

Om jag har ett Ni-Cd (Nickel Cadmium) batteri, kan jag använda Ni-Mh (Nickel Metal Hydride) celler?

För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av Ni-Mh-celler som är mindre skadliga för miljön. Dessa celler kan användas omväxlande, så vi kan använda Ni-Mh-batteriet i utbyte mot Ni-Cd-batteriet.


För närvarande finns ingen försäljning av batterier baserade på Ni-Cd-celler, de ersätts av...

Om jag har en gammal laddare, kommer den att ladda den nya?

Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar att köpa ett Li-Ion (Lithium Ion) batteri och tidigare har använt ett batteri med Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nickel Cadmium) celler, kommer det nya batteriet inte att vara vår laddare laddad och du måste köpa en lämplig laddare.


Var i det här fallet uppmärksam på vilken typ av celler som används i batteriet. Om du planerar...

Hur länge håller ett batteri för en skruvmejsel?

Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till 1000 laddningscykler, vilket säkerställer en lång arbetstid för din enhet.


Green Cell-batterier kännetecknas av en lång celllivslängd - de kan "hantera" upp till...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
Green Cell ® Akku für Elektro Bosch PMF PSM PSR 10,8 LI-2 10.8V 1.5Ah
Nyhet
Green Cell Akku (18V 4Ah) für Bosch Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA1600Z00038
Nyhet
Akku für Bosch 18V 5Ah Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA 1600A002U5
Nyhet
Green Cell Akku 1600A00X79 für Bosch GBA 12V 3Ah Elektrowerkzeuge
kapacitet: 3Ah
Spänning: 24V
Produktkod: PT42
699,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spänning: 10.8V / 12V
Produktkod: PT83
329,95 kr
Nyhet
kapacitet: 4Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTBO18V4
549,95 kr
Nyhet
kapacitet: 5Ah
Spänning: 18V
Produktkod: PTBO18V5
649,95 kr
Nyhet
kapacitet: 3Ah
Spänning: 12V
Produktkod: PTBO12V3
499,95 kr
Visar 1 - 5 av 5 objekt

Om du behöver ett Bosch 18V-ersättningsbatteri av Bosch 18V-batteri för elverktyg från Bosch , har du kommit till rätt ställe. Batteryempire erbjuder ett stort urval av Bosch batterier som gör att du kan återställa dina verktygs fulla kraft och prestanda. Vi garanterar attraktiva priser och ett brett urval av produkter som gör att vi kan anpassa erbjudandet till dina behov, hårdvarukrav och din budget.

Trådlösa verktyg är mycket populära och väljs ofta av både professionella och amatörer. Dessa är praktiska apparater som kan användas oberoende av elnätet. Denna teknik har varit känd sedan 1980-talet och utvecklas ständigt vidare. I de modernaste enheterna har Bosch batteriernas formel förbättrats, vilket gör att de trådlösa verktygens prestanda kan jämföras med maskiner som levereras med el från ett uttag.

Bosch , grundat i Stuttgart 1886, har utvecklats till ett globalt företag som är en pionjär inom området ny teknik. Under 2014 Bosch över 100 nya produkter. Den största prestationen är den avancerade trådlösa laddningstekniken, dvs. ett system som består av en induktionsstation och ett speciellt innovativt batteri. Det är anmärkningsvärt att de trådlösa elverktygen tillåter batteridrift utan förlust av motoreffekt.

Bosch Professional-linjen kännetecknas främst av effektiv trådlös drift. Dessa enheter är mycket tystare, har lägre driftskostnader och är miljövänliga. CoolPack-tekniken som används här förhindrar att Bosch batteriet överhettas. Specialfallet som släpper ut värme, skyddar cellerna och förlänger batteriets livslängd.

Innovationen med Bosch batterier går hand i hand med deras kvalitet

Bosch batterier är exceptionellt effektiva, robusta och tåliga mot de mest ogynnsamma förhållandena. Många interna och externa produkttester som utförs av oberoende organisationer bekräftar att denna utrustning är värt att köpa och att den är säker att använda.

Men alla enheter, även de bästa, slits ut över tiden. De nya batterierna för Bosch är en investering som ger flerdimensionella fördelar. För att arbetet ska kunna utföras korrekt behöver maskinen motsvarande effekt och effektivitet, vilket beror på Bosch

Erbjudandet i vår onlinebutik uppdateras ständigt och anpassas till behoven hos även de mest krävande kunderna. Bosch batterier som presenteras av oss används i alla typer av trådlösa elverktyg.

Batteriet är en av de grundläggande artiklarna som kräver byte. Komforten att använda konstruktionsverktyg beror på det. Det utbytbara 18V Performance Power Pro-batteriet ökar effektiviteten hos din trådlösa skruvmejsel. det nya uppladdningsbara batteriet för Bosch borren garanterar tillräcklig prestanda och driftstid utan elektricitet.

Din oro för enheterna garanterar dig full rörlighet, komfort och möjligheten att använda alla funktioner. Bosch ersättningsbatteri är en garanti för att du är nöjd med dina elverktyg. Onlinebutiken Green Cell batterier som kan användas framgångsrikt i Bosch verktyg. Det räcker bara i sökmotorn Bosch batteri 12V 3ah, Bosch batteri 18V 2ah, Bosch batteri 18V 3ah, Bosch 4ah 12V batteri, Bosch ersättningsbatteri 12V, batteri Bosch 12V, 12V batteri Bosch , Bosch 12V batteri 3ah, batteri 18V Bosch , 18V Batteri Bosch eller till exempel Bosch batteri 12V 4ah.

Green Cell - hög kvalitet till ett överkomligt pris

Green Cell överraskat kunder med sin passion för mobilitet sedan 2013. Detta är ett revolutionerande varumärke som uppfyller de höga kraven på batterierna det tillverkar. Den har ett stort antal nöjda användare och utvecklar ständigt innovativa tekniker.

Green Cell producerar ersättningsbatterier som är fullt kompatibla med originalkomponenterna. För att justera motsvarande batteri räcker det att kontrollera dess parametrar. Informationen om spänning, effekt, kapacitet och modell finns på typskylten eller på undersidan av batteriet. Endast ett väl anpassat Bosch 18 V-batteri säkerställer att din enhet fungerar effektivt.