Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

KVM-switch, 2x4 USB, 1x MicroUSB, UGREEN Switch USB 2.0, Snabb och bekväm datorhantering

Ugreen
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • UGREEN KVM-switch - dela tillgången till 4 USB-enheter mellan 2 datorer och revolutionera din upplevelse med flera datorer. Spara tid på att byta enheter med en knapptryckning och allt är anslutet!
  • Kontroll och ett brett utbud av möjligheter. Dataöverföringshastighet upp till 480 Mb/s och förmågan att hantera filer från två datorer samtidigt gör UGREEN-adaptern till ett effektivt och mångsidigt verktyg.
  • Överraskande enkel att använda - konfigurera enheterna och använd KVM-switchen med knappar eller snabbtangenter. Med en enda knapptryckning kan du växla tangentbord, mus, skrivare och hörlurar från arbetsdatorn till den privata datorn.
  • Setet innehåller UGREEN KVM-switch med 6 USB-A-portar och en MicroUSB-port samt två USB-A 2.0-kablar - en perfekt lösning för en mer organiserad arbetsplats som ökar din produktivitet.
329,95 kr

Kvantitet:

 

Lättanvänd UGREEN KVM-switch - USB Switch 2x4

Vad är en KVM-switch?

En KVM-switch (Keyboard, Video, Mouse) är en enhet som gör det möjligt att fjärrstyra flera datorer eller enheter med en enda tangentbord, skärm och mus. Genom en KVM-switch kan användaren enkelt växla mellan olika datorer utan att behöva använda separata uppsättningar av tangentbord, skärm och mus för varje enhet.

KVM-switchar används i miljöer där det krävs att hantera flera enheter, såsom servrar, stationära datorer, kiosker, nätverksenheter eller övervakningssystem. De underlättar för administratörer genom att möjliggöra snabb växling mellan olika maskiner utan fysisk förflyttning.

UGREEN:s KVM-switch är en funktionell adapter som gör det möjligt att ansluta upp till fyra USB 2.0-enheter och två USB-kontakter till två olika enheter. Det gör det möjligt att dela tillgången till fyra USB-enheter mellan två datorer. En perfekt lösning för dem som behöver dela USB-enheter mellan två datorer. KVM-switchen USB 2x4 är en enhet som revolutionerar din upplevelse med flera datorer, med smidig växling mellan dem utan några problem.

Elektronik från Ugreen

Kontroll och många möjligheter

UGREEN USB-switch möjliggör hantering av filer från två datorer samtidigt, vilket gör det enkelt och snabbt att styra dem mellan enheterna. Adaptorn möjliggör också anslutning av alla enheter och minnesmedia med USB-kontakter. Med UGREEN KVM-switch USB 2x4 kan du bli av med onödiga tangentbord, möss och skärmar på ditt skrivbord. Detta gör din arbetsplats mer organiserad och ökar produktiviteten positivt.

Elektronik från Ugreen

Överraskande enkel att använda

UGREEN KVM USB 2x4 är mycket enkel att använda. Den består av flera USB-portar och videokontakter som möjliggör anslutning av flera datorer. När datorerna är anslutna till KVM-switchen räcker det att ansluta tangentbord, mus och skärm till de lämpliga KVM-portarna.

När enheterna är konfigurerade kan du börja använda UGREEN KVM USB 2x4. Växlingen mellan datorerna sker med knappar på switchens panel eller med tangentbordsgenvägar.

Setet innehåller:

● USB-adapter
● 2x USB 2.0-kablar
● Förpackning
● Instruktion

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      Inträde:
      4x USB 2.0, 1x micro USB
      Tillstånd:
      Neu
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      24 Monate
      Tillverkare:
      UGREEN
      Mått:
      105 x 53 x 16 mm
      Vikt:
      220 g
      Modell:
      US216
      Antal hamnar:
      4
      Dataöverföring:
      480 Mb/s
      Produktkod:
      30767
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Hur fungerar en inverter?
      Se
      En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
      Vilka typer av växelriktare finns det?
      Se
      När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.