Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Kabel USB-C Typ C 25cm Green Cell Matte med snabbladdning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Platt kabel USB -C GCmatte 25 cm - för snabbast möjliga laddning och livslängd i flera år
 • Förstärkt, mycket mer hållbart fäste av klämmorna - dessutom gör kabelns platta form det mer motståndskraftigt mot mekaniska skador
 • Ersättlig följeslagare varje dag - stöd för snabb laddning, inklusive Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP och dataöverföring vid 480 Mbps
 • Extremt praktisk i daglig användning - 25 cm lång, perfekt, till exempel när du laddar din smartphone med en powerbank utanför hemmet
101,95 kr

Kvantitet:

 
Responsive image

Responsive image

Alltid när den vanliga kabeln inte räcker till

GCmatte-kabeln är utformad för att säkerställa snabbast möjliga laddning av din enhet. Stöd för de mest populära snabbladdningsteknikerna, inklusive Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP gör att du sparar upp till en timme på laddningen. Kabeln som är kompatibel med snabbladdning spelar en lika viktig roll som själva laddaren eller telefonen.

Responsive image

Responsive image

En väl genomtänkt konstruktion som garanterar tillförlitlighet

För oss är det inte bara en kabel, utan ytterligare en produkt som vi kan presentera i en ännu bättre version. Genom att använda ett flexibelt TPE-material i en platt konstruktion är kabeln mycket mer motståndskraftig mot mekaniska skador. Kablar med lågt motstånd garanterar snabbast möjliga laddning och dataöverföring. Dessutom har klämmorna förstärkts ytterligare för att förhindra att de skadas av misstag om den anslutna kabeln till exempel dras.

Responsive image

Responsive image

Bred kompatibilitet

Tack vare stödet för olika snabbladdningstekniker och en universell USB Type-C-kontakt är GCmatte-kabeln idealisk för att driva alla enheter som är utrustade med den här kontakten. Du behöver inte flera kablar, bara en.

*Inget stöd för videoöverföring

Responsive image

Responsive image

Data&Sync

Green Cell erbjuder också snabb dataöverföring med 480 Mbps - överför upp till 100 låtar på bara 5 sekunder. Slösa inte bort någon väntetid!

Responsive image

Responsive image

Perfekt i alla situationer

Längden på 25 cm gör GCmatte-kabeln särskilt praktisk när du till exempel laddar enheter med en powerbank. Ha den alltid med dig och glöm problemet med långa, trassliga kablar.

Responsive image
Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Laddningsteknik som stöds:
   Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Motljus:
   Inte
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - USB-C
   Länge:
   25 cm
   Produktkod:
   KABGC03
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.