Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
Mina enheter

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
Vald enhet:

Vald enhet:

Kabel USB-C Typ C 2m Green Cell PowerStream med snabbladdning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • GC PowerStream USB -A - 200 cm USB -C -kabel - omedelbar laddning och dataöverföring för att möta förväntningarna hos de mest krävande användarna
 • Tack vare stödet för Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP snabbladdningsstandarder och en dataöverföring på 480 Mps, är kabeln perfekt för dina moderna enheter med en USB Type-C-port
 • Mycket praktisk i vardagen - längden på 200 cm är perfekt för bland annat när du kör bilen och laddar din smartphone, ligger du bekvämt i soffan
 • Den oöverträffade hållbarheten hos GC Power Stream är resultatet av användningen av ett extremt nötningsbeständigt nät och metallöverdrag som effektivt skyddar båda kontakterna från brott
142,95 kr

Kvantitet:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB A - USB-C

Snabbladdning

Med stöd för snabbladdningstekniken Quick Charge 3.0 och Ultra Charge kan vi ladda vår smartphone upp till tre gånger snabbare. Kabeln som är kompatibel med snabbladdning spelar en lika viktig roll som laddaren eller telefonprotokollet.

Välj rätt längd

GC PowerStream USB-C-kabeln är utformad för att inte bara ge snabbast möjliga laddning för dina enheter, utan även exceptionell hållbarhet och användarvänlighet. Elegant design och högkvalitativa material kommer snabbt att göra GC PowerStream-kabeln till ditt förstahandsval. Vi erbjuder tre olika längder för att passa dina behov.


30 cm

120 cm

200 cm

Oöverträffad hållbarhet

GC PowerStream USB-C-kabelns flätning är tillverkad av hållbara polypropylentrådar som inte bara ser snygga ut utan också skyddar kabeln från nötning och böjning. Användningen av Kevlarfibrer som löper längs kabeln förhindrar att den går sönder, och kabelmanteln i flera nivåer säkerställer en perfekt funktion av kabeln.

Kompatibilitet

GC PowerStream-kabeln stöder de mest populära snabbladdningsteknikerna som Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC eller Huawei FCP / SCP och är perfekt för att driva alla enheter som har en USB Type-C-port. Oavsett om du använder de senaste smarttelefonerna inklusive Samsung S20/S20 Ultra, Xiaomi Mi10, Huawei P30 Pro, iPad Pro 2020 Tablet eller Nintendo Switch-konsolen - GC PowerStream är den perfekta följeslagaren för laddning hemma och på språng.

*Inget stöd för videoöverföring

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
   Teknisk data
   Kraft:
   18W
   stat:
   Neu
   Laddningsteknik som stöds:
   Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   modell:
   GC PowerStream
   Motljus:
   Nein
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - USB-C
   Länge:
   200 cm
   Produktkod:
   KABGC19
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.
   Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
   OK