Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Set 3x Kabel USB-C Typ C 30cm, 120cm, 200cm LED Green Cell Ray med snabbladdning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Uppsättning med tre GC Ray USB -A - USB -C -kablar med en längd på 30 cm, 120 cm och 200 cm - snabb laddning, snabb dataöverföring och hög hållbarhet i tre olika versioner för maximal användarvänlighet
  • Den känsliga, gröna belysningen på USB-C-kontakten med LED-dioden gör att du enkelt kan ansluta GC Ray till din enhet oavsett årstid eller respektive förhållanden. Glöm att leta efter kablar i mörkret!
  • Med stöd för snabb laddning , inklusive Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC och 480 Mps dataöverföringskablar, är de perfekta för dina moderna enheter med en USB-C-anslutning
  • Hållbar i varje tum - hela längden på kablarna skyddas genom användning av slitstarka och moderna material
213,95 kr

Kvantitet:

 

USB-C-kabelset GC Ray

Ett set med tre GC Ray USB-C-kablar med längder på 30 cm, 120 cm och 200 cm har skapats för att inte bara möjliggöra snabbast möjliga laddning av dina enheter, utan också för att säkerställa exceptionell hållbarhet och användarvänlighet. Elegant design, högkvalitativa material och en mjuk grön bakgrundsbelysning på kontakten gör GC Ray-kabeln snabbt till ditt förstahandsval.


USB - USB-C

Snabbladdning

Exceptionell
hållbarhet

Utmärkt design

För att maximera bekvämligheten med GC Ray USB-C-kablar har vi kombinerat dem till ett universellt set med tre kablar med de mest praktiska längderna. Kablarna är också utrustade med en känslig grön bakgrundsbelysning på USB-C-kontakten. Tack vare detta är det extremt enkelt att hitta dem i mörkret och ansluta dem till din enhet. När de är anslutna till multiportladdaren ser de extremt futuristiska ut.


LED-bakgrundsbelysning

Exakt
bearbetning

Praktiska
längder

Helt kompatibel

GC Ray-kabeln stöder snabbladdningsteknik, inklusive Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge eller Samsung AFC, och är perfekt för att driva alla enheter i din enhet som är utrustade med en USB-C-port. Oavsett om du använder smartphones med denna kontakttyp, surfplattor, hörlurar eller andra enheter med en USB-C-port är GC Ray den perfekta följeslagaren för laddning hemma eller på språng.

*Inget stöd för videoöverföring

Snabbladdning

Med stöd för Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge och Samsung AFC kan vi ladda vår enhet upp till tre gånger snabbare. Kabeln är kompatibel med snabbladdning och spelar en lika viktig roll som laddaren eller telefonprotokollet.

Oöverträffad hållbarhet

GC Ray USB-C-kabelflätan är tillverkad av slitstarka polypropylensträngar som inte bara ser snygga ut utan också skyddar kabeln från slitage och knutar. Användningen av Kevlarfibrer som löper längs kabeln förhindrar att den går sönder och kabelmanteln med flera nivåer garanterar perfekt kabelprestanda.


Polypropylengarn flätning

Flexibel
TPE-beläggning

Kevlarfiber


Dubbel
avskärmning

30 AWG
Dataledningar

23 AWG
Strömkabel

Data&Sync

GC Ray USB-C-kabeln ger snabb dataöverföring på 480 Mbps, så att du kan skicka upp till 30 foton på en sekund!

1800 bilder
skickas per minut

1200 låtar skickas
på en minut

HD-film som laddas
upp på en minut

Mer än bara en kabel

GC Ray omdefinierar begreppet praktisk kabel - genom att kombinera anpassade längder, bakgrundsbelysta USB-C-kontakter, hållbar konstruktion och stöd för snabbladdning får vi unika kablar som är ett viktigt tillägg till alla kompatibla enheter.

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      Kraft:
      18W
      Tillstånd:
      Neu
      Laddningsteknik som stöds:
      Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      24 Monate
      Tillverkare:
      Green Cell
      Modell:
      GC Ray
      Motljus:
      Ja
      Återbetalningspolicy:
      30 Tage
      Anslutningstyp:
      USB - USB-C
      Länge:
      30 cm + 120 cm + 200 cm
      Produktkod:
      KABGCSET01
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
      Se
      Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
      Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
      Se
      Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
      Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
      Se
      Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
      Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
      Se
      Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
      Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
      Se
      Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
      Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
      Se
      Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
      Hur fungerar en inverter?
      Se
      En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
      Vilka typer av växelriktare finns det?
      Se
      När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.