Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh med snabbladdning 2x USB Ultra Charge och 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkten är inte tillgänglig
 • Satsa Green Cell PowerPlay20 - upp till 72 timmar till för dina enheter
 • Ladda upp till 3 enheter samtidigt-tack vare USB-C PD 18W och 2x USB-A Ultra Charge-anslutningar kan du snabbt ladda inte bara smartphones, utan också mer sofistikerade enheter som iPad Pro eller Nintendo Switch
 • Den extremt eleganta och otroligt hållbara konstruktionen gör att en powerbank kan användas bekvämt och säkert under alla förhållanden
 • Utvecklad med en passion för rörlighet - GC PowerPlay20 är en produkt helt utvecklad av ett team av Green Cell -ingenjörer
499,95 kr
Ej i lager
 

GC PowerPlay20

Dominera med ännu mer kraft


GC PowerPlay20 är den andra powerbanken i PowerPlay-familjen. För att uppfylla förväntningarna hos de mest krävande kunderna har vi ökat dess kapacitet till 20 000 mAh så att du aldrig kommer att få slut på ström, och du kan också dela den med andra!

Ligg ett steg före

I en värld där sekunder räknas ger vi dig timmar. Tack vare högkvalitativa litiumpolymerceller ger GC PowerPlay20 dig bekvämligheten att använda dina enheter var du än är, även i ytterligare 72 timmar!

Karaktäristisk design

Green Cells flaggskeppsdesign, högkvalitativa material och exakta finish gör att powerbanken ser fantastisk ut och passar alla moderna enheter. GC PowerPlay20 passar i alla situationer - oavsett om det är ett affärsmöte, en föreläsning på universitetet eller en resa.

Hamnar

GC PowerPlay20 var utrustad med fyra moderna portar. Med kombinationen av två USB-C PD-portar och två GC Ultra Charge-portar kan du driva upp till tre extremt krävande enheter samtidigt och ladda själva powerbanken samtidigt. Nintendo Switch, iPad, smartphone - tack vare powerbankens höga kapacitet kan du enkelt ladda dem fullt ut!

Pass-Through-funktion

Pass-Through-funktionen gör det möjligt att ladda Power Bank och alla enheter som är anslutna till den samtidigt. Spara tid och utrymme i bagaget med PowerPlay20 som en flerportsladdare inte bara hemma utan även när du reser.

Säkerhet i alla lägen

Högkvalitativ elektronik garanterar driftsäkerhet, och skydd mot skador ges av en väl genomtänkt design och de material som PowerPlay20 skapades av. Dessutom uppfyller den alla krav för flygtransport, så vi kan enkelt ta med den på flyget.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   20000 mAh
   Kraft:
   18W
   Celltyp:
   Li-Polymer
   Inträde:
   USB-C1 Ultra Charge: 5-9V/2A (Max 18W)
   Tillstånd:
   Neu
   Snabbladdningsteknik:
   Green Cell Ultra Charge
   Laddningsteknik som stöds:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
   Passera genom:
   Ja
   Överhettningsskydd:
   Ja
   Djupt urladdningsskydd:
   Ja
   Överladdningsskydd:
   Ja
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   12 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   140x72.8x24.6mm
   Vikt:
   341.4g
   Modell:
   PowerPlay20
   antal utgångar:
   3
   Produktkod:
   PBGC03
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
   Hur väljer man powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
   2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
   Vad är Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
   Är en kabel ansluten till powerbanken?
   Se
   Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.
   Kommer denna powerbank att vara lämplig för min telefonmodell?
   Se
   Faktum är att vilken powerbank som helst passar vår telefon så länge det är en smartphone. Allt beror på våra preferenser och vårt syfte. Om du behöver en behändig enhet som inte tar mycket plats och som kan bäras i fickan rekommenderar vi powerbanks upp till 10 000 mAh. Men om vi vill ha en specifik powerbank för att ge energi till andra enheter, föreslår vi en modell dubbel 20 000 mAh.
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?