Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh med snabbladdning 2x USB Ultra Charge och 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Använd fördelarna med Green Cell PowerPlay10S - upp till 36 timmar extra för dina enheter
 • Ladda upp till 3 enheter samtidigt- tack vare USB-C PD 18W och 2x USB-A Ultra Charge-anslutningar kan du snabbt ladda inte bara smartphones, utan också mer sofistikerade enheter som iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch
 • Den extremt eleganta och otroligt hållbara konstruktionen gör att en powerbank kan användas bekvämt och säkert under alla förhållanden
 • Utvecklad med en passion för rörlighet - GC PowerPlay10S är en produkt helt utvecklad av ett team av Green Cell -ingenjörer
299,95 kr

Kvantitet:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S är nästa steg i utvecklingen av Green Cell Power Banks. Vi tog det bästa från GC PRIME och beväpnade det med de senaste tekniska lösningarna och tog det till en ny nivå. Genom att lägga till ytterligare två portar har vi skapat en Power Bank, tack vare vilken du får en fördel på alla områden.

Design

När vi utformade PowerPlay10S visste vi att vi ville fortsätta med den karakteristiska designen från vår flaggskeppspowerbank. Därför har vi stängt in de extremt rymliga litiumpolymercellerna i ett elegant hölje, som vi förbättrade inte bara genom att lägga till ytterligare två portar, utan också genom att ändra Green Cell-logotypen till en knapp som visar Power Banks aktuella kapacitet.

Ännu fler enheter

GC PowerPlay10S power bank är utrustad med 3 snabba portar, vilket gör att du kan ladda upp till 3 enheter samtidigt: USB-C Power Delivery-porten, som kan användas för att ladda enheter med en effekt på upp till 18 W eller för att ladda Power Play, 2 USB-A-portar som är utrustade med den egenutvecklade Ultra Charge-tekniken och dessutom en USB-C-port avsedd för omedelbar laddning av själva Power Bank.

Få en fördel

I en värld där sekunder räknas ger vi dig timmar. Tack vare högkvalitativa litiumpolymerceller ger GC PowerPlay10S dig bekvämligheten att använda dina enheter var du än är, även i ytterligare 36 timmar!

Hamnar

Glöm problemet med urladdade enheter! Tack vare 3 portar klarar PowerPlay10S effektivt av att ladda dina enheter, och med Pass Through-funktionen kan du använda den som en flerportsladdare. Själva powerbanken kan laddas med hjälp av en av de två USB Typ C-portarna med en effekt på upp till 20 W.

Låt kraften flöda fritt

Pass-Through-funktionen gör det möjligt att ladda Power Bank och alla enheter som är anslutna till den samtidigt. Detta sparar tid och utrymme i bagaget.

Kompatibilitet

Smartphones är inte de enda enheter som vi bär med oss och som behöver laddas upp. För att garantera den snabbaste laddningen av ännu mer krävande enheter har vi därför utrustat vår powerbank med en USB-C PD 18W-port, som enkelt klarar av att ladda enheter som iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch. Naturligtvis har vi inte heller glömt bort klassiska smartphones - tack vare de två USB-A Ultra Charge-portarna kan du ladda din Samsung S21 och iPhone 12 eller SE (2020) samtidigt!

Säkerhet för dig och dina enheter

Driftsäkerheten garanteras av högklassig elektronik, och skadebeständigheten garanteras av en väl genomtänkt design och de material som PowerPlay10S skapades av.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   10000 mAh
   Kraft:
   18W
   Celltyp:
   Li-Polymer
   Inträde:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   Tillstånd:
   Neu
   Passera genom:
   Ja
   Överhettningsskydd:
   Ja
   Djupt urladdningsskydd:
   Ja
   Överladdningsskydd:
   Ja
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   12 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   140x72x14mm
   antal utgångar:
   3
   Produktkod:
   PBGC02S
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
   Hur väljer man powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
   2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
   Vad är Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
   Är en kabel ansluten till powerbanken?
   Se
   Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.
   Kommer denna powerbank att vara lämplig för min telefonmodell?
   Se
   Faktum är att vilken powerbank som helst passar vår telefon så länge det är en smartphone. Allt beror på våra preferenser och vårt syfte. Om du behöver en behändig enhet som inte tar mycket plats och som kan bäras i fickan rekommenderar vi powerbanks upp till 10 000 mAh. Men om vi vill ha en specifik powerbank för att ge energi till andra enheter, föreslår vi en modell dubbel 20 000 mAh.
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?

   Video