Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Kabel Lightning 30cm Green Cell PowerStream med snabbladdning för Apple iPhone

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • GC PowerStream USB-A-Lightning-kabel med en längd på 30 cm möjliggör upp till 3,5 gånger snabbare laddning och problemfri dataöverföring
 • Med stöd för Ultra Charge och Quick Charge 3.0 snabbladdningsstandarder kan du ladda iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE till 50% på bara 30 minuter. Det är också kompatibelt med äldre enheter.
 • GC Power Stream garanterar perfekt drift med alla kompatibla Apple -enheter . Glöm problem med icke -certifierade tillbehör - plug and play
 • Den oöverträffade hållbarheten hos GC Power Stream är resultatet av användningen av ett extremt nötningsbeständigt nät och metallöverdrag som effektivt skyddar båda kontakterna från brott
111,95 kr

Kvantitet:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB A - Lightning

Snabbladdning

Genom att stödja Apple 2.4A snabbladdningsteknik kan vi ladda vår smartphone upp till tre gånger snabbare. Kabeln som är kompatibel med snabbladdning spelar en lika viktig roll som laddaren eller telefonprotokollet.

Välj rätt längd

GC PowerStream Lightning-kabeln är utformad för att inte bara ge snabbast möjliga laddning för dina enheter, utan även exceptionell hållbarhet och användarvänlighet. Elegant design och högkvalitativa material kommer snabbt att göra GC PowerStream-kabeln till ditt förstahandsval. Vi erbjuder tre olika längder för att passa dina behov.


30 cm

120 cm

200 cm

Oöverträffad hållbarhet

GC PowerStream Lightning-kabelns flätning är tillverkad av hållbara polypropylentrådar som inte bara ser snygga ut utan också skyddar kabeln från nötning och böjning. Användningen av Kevlarfibrer som löper längs kabeln förhindrar att den går sönder, och kabelmanteln i flera nivåer säkerställer en perfekt kabeldrift.

Kompatibilitet

GC Ray-kabeln stöder Apple 2,4A snabbladdningsteknik och är perfekt för att driva alla Apple-enheter som har en Apple-kontakt. Oavsett om du använder de senaste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE eller iPad-tabletter är GC Ray den perfekta följeslagaren för laddning hemma och på språng.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Tillstånd:
   Neu
   Laddningsteknik som stöds:
   Apple 2.4A
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Modell:
   GC PowerStream
   Motljus:
   Inte
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - Lightning
   Länge:
   30 cm
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.