Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Set 3x Kabel Lightning 30cm, 120cm, 200cm LED Green Cell Ray med snabbladdning för Apple iPhone

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Set med tre GC Ray USB -A - Lightning -kablar med en längd på 30 cm, 120 cm och 200 cm - snabb laddning, snabb dataöverföring och hög hållbarhet i tre olika versioner för maximal användarvänlighet
 • Den känsliga, vita belysningen på Lightning -kontakten med LED -dioden gör att du enkelt kan ansluta GC Ray till din enhet oavsett årstid eller respektive förhållanden. Glöm att leta efter kablar i mörkret!
 • Tack vare stödet för Apple 2.4A är snabbladdningskabeln och 480 Mps dataöverföringskabel perfekt för dina moderna enheter som är utrustade med en Lightning -kontakt
 • Hållbar i varje tum - hela längden på kablarna skyddas av användning av slitstarka och moderna material
189,95 kr

Kvantitet:

 

Kabeluppsättning Lightning GC Ray

Ett set med tre GC Ray Lightning-kablar i längderna 30 cm, 120 cm och 200 cm ger inte bara snabbast möjliga laddning för dina enheter, utan även exceptionell styrka och komfort. Elegant design, högkvalitativa material och en mjuk vit bakgrundsbelysning på kontakten gör GC Ray-kabeln snabbt till ditt förstahandsval.


USB - Lightning

Snabbladdning

Exceptionell
hållbarhet

Utmärkt design

För att maximera bekvämligheten med GC Ray Lightning-kablarna har vi kombinerat dem till ett universellt set med tre kablar med de mest praktiska längderna. Kablarna har också en mjuk vit bakgrundsbelysning på Lightning-kontakten. Det gör det lätt att hitta dem och ansluta dem till din enhet i mörkret. När de är anslutna till en multiportladdare ser de väldigt futuristiska ut.


LED-bakgrundsbelysning

Exakt
bearbetning

Praktiska
längder

Helt kompatibel

GC Ray-kabeln stöder Apples snabbladdningsteknik på 2,4 A och är idealisk för att driva alla Apple-enheter som har en Apple-kontakt. Oavsett om du använder de senaste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE eller iPad-tabletter är GC Ray din perfekta följeslagare när du laddar hemma eller på språng.

Snabbladdning

Genom att stödja Apple 2.4A snabbladdningsteknik kan vi ladda vår smartphone upp till tre gånger snabbare. Kabeln som är kompatibel med snabbladdning spelar en lika viktig roll som protokollet för laddaren eller telefonen.

Oöverträffad hållbarhet

GC Ray Lightning-kabelns flätning är tillverkad av hållbara polypropylentrådar som inte bara ser snygga ut, utan också skyddar kabeln från repor och böjningar. Kevlarfibrer som löper längs kabeln förhindrar att den går sönder och kabelmanteln i flera nivåer garanterar perfekt kabelprestanda.


Polypropylengarn flätning

Flexibel
TPE-beläggning

Kevlarfiber


Dubbel
avskärmning

30 AWG
Dataledningar

23 AWG
Strömkabel

Data&Sync

GC Ray Lightning-kabeln möjliggör snabb dataöverföring med 480 Mbit/s, så att du kan skicka upp till 30 foton på en sekund!

1800 bilder
skickas per minut

1200 låtar skickas
på en minut

HD-film som laddas
upp på en minut

Mer än bara en kabel

GC Ray omdefinierar begreppet praktisk kabel - tack vare kombinationen av anpassade längder, bakgrundsbelysta Lightning-kontakter, robust konstruktion och stöd för snabbladdning får vi unika kablar som är ett nödvändigt tillägg till alla kompatibla enheter. Förutom GC Ray Lightning-kabeln kan du kolla in de bakgrundsbelysta USB Type-C- och Micro-USB-kablarna och njuta av tillförlitlighet i alla situationer.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Tillstånd:
   Neu
   Laddningsteknik som stöds:
   Apple 2.4A
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Modell:
   GC Ray
   Motljus:
   Ja
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - Lightning
   Länge:
   30 cm + 120 cm + 200 cm
   Produktkod:
   KABGCSET04
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.