Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Set 3x Kabel Lightning 200cm LED Green Cell Ray med snabbladdning för Apple iPhone

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Set med tre GC Ray USB -A - Blixtkablar med en längd på 200 cm - snabb laddning, snabb dataöverföring och tre gånger längre hållbarhet
 • Den känsliga, vita belysningen på Lightning -kontakten med LED -dioden gör att du enkelt kan ansluta GC Ray till din enhet oavsett årstid eller respektive förhållanden. Glöm att leta efter kablar i mörkret!
 • Tack vare stödet för Apple 2.4A är snabbladdningskabeln och 480 Mps dataöverföringskabel perfekt för dina moderna enheter som är utrustade med en Lightning -kontakt
 • Hållbar i varje tum - hela längden på kablarna skyddas av användning av slitstarka och moderna material
213,95 kr

Kvantitet:

 

Kabeluppsättning Lightning GC Ray

Ett set med tre 200 cm GC Ray Lightning-kablar är utformade för att inte bara garantera snabbast möjliga laddning av dina enheter, utan även exceptionell hållbarhet och användarvänlighet. Elegant design, högkvalitativa material och en fin vit belysning av kontakten gör GC Ray-kabeln snabbt till ditt förstahandsval.


USB - Lightning

Snabbladdning

Unik
hållbarhet

En perfekt kombination

För att maximera bekvämligheten med GC Ray Lightning-kablar har vi kombinerat dem till ett universalset med tre längre kablar. Kablarna är också utrustade med en känslig vit bakgrundsbelysning på Lightning-kontakten. Tack vare detta är det extremt lätt att hitta dem i mörkret och ansluta dem till din enhet, och de ser extremt futuristiska ut när de är anslutna till en multiportladdare.


LED-bakgrundsbelysning

Exakt
finish

Ökad
längd

Fullständig kompatibilitet

GC Ray-kabeln stöder Apple 2,4A snabbladdningsteknik och är perfekt för att driva alla Apple-enheter som har en Apple-kontakt. Oavsett om du använder de senaste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE eller iPad-tabletter är GC Ray den perfekta följeslagaren för laddning hemma och på språng.

Snabbladdning

Genom att stödja Apples snabbladdningsteknik på 2,4 A kan vi ladda vår smartphone upp till tre gånger snabbare. Den kompatibla kabeln för snabbladdning spelar en lika viktig roll som laddaren eller telefonprotokollet.

Oöverträffad hållbarhet

GC Ray Lightning-kabelns flätning är tillverkad av hållbara polypropylentrådar som inte bara ser snygga ut, utan också skyddar kabeln från nötning och böjning. Användningen av Kevlarfibrer som löper längs kabeln förhindrar att den går sönder, och kabelmanteln i flera nivåer säkerställer en perfekt funktion av kabeln.


Polypropylengarn
flätning

Flexibel
TPE-jacka

Kevlarfiber


Dubbel
avskärmning

30 AWG
Dataledningar

23 AWG
Strömkabel

Data&Sync

GC Ray Lightning-kabeln möjliggör snabb dataöverföring med 480 Mbit/s, så du kan överföra upp till 30 foton på en sekund!

1800 bilder laddas
upp på 1 minut

1200 låtar laddas
upp på 1 minut

Videon laddas upp i
HD-upplösning inom 1 minut

Mer än bara en kabel

GC Ray omdefinierar begreppet praktisk kabel - tack vare längden på upp till 200 cm, bakgrundsbelysningen av kontakten, den hållbara konstruktionen och stödet för snabbladdning får vi en unik kabel som är ett nödvändigt tillägg till alla kompatibla enheter. Förutom GC Ray Lightning-kabeln kan du även kolla in de bakgrundsbelysta Micro USB- och USB Type-C-kablarna och njuta av tillförlitlighet i alla situationer.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Tillstånd:
   Neu
   Laddningsteknik som stöds:
   Apple 2.4A
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Modell:
   GC Ray
   Motljus:
   Ja
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - Lightning
   Länge:
   200 cm
   Produktkod:
   KABGCSET06
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.