Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Green Cell Avbrottsfri Strömförsörjning UPS 600VA 360W med LCD-display + Ny Tillämpning

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Green Cell UPS erbjuder fullständigt skydd för alla anslutna enheter vid strömavbrott eller strömtoppar. Nödströmförsörjningen gör att vi kan spara effekterna av vårt arbete och stänga av enheten på ett säkert sätt.
 • UPS -enheten med en total effekt på 360W och en skenbar effekt på 600VA är utrustad med Green Cell AGM -batterier som ger stabila och säkra parametrar för dina enheter.
 • Med den senaste tekniken har vi uppnått en maximal kort tid för att växla Green Cell UPS till batteriläge på 2-6 millisekunder och en säkerhetskopieringstid på upp till 20 minuter beroende på belastningen.
 • En egenutvecklad programvara ger omfattande UPS-hanteringsmöjligheter från datorn. Programmet garanterar enkel och intuitiv användning. Ladda ner HÄR.
699,95 kr

Kvantitet:

Download icon Download icon

Ladda ner UPS-appen

 

Vad är en UPS?

För vad används den?

En uninterruptible power supply (UPS) är en enhet som tar över strömförsörjningen vid strömavbrott. En plötslig strömavbrott kan leda till förlust av viktig data samt skada på enheterna. När en UPS är ansluten får du tid att spara ditt arbete och stänga av dina enheter säkert.

En Green Cell UPS:

- skyddar de anslutna enheterna från strömavbrott och bevarar arbetsresultaten,
- reglerar parametrarna för utgångsströmmen och säkerställer korrekt spänning vid en avbrott,
- har en speciell RJ45-uttag för att exempelvis skydda din laptop, router eller andra enheter från överspänningar.

Datorikon Dator
Larmikonen Larmsystem
Serverikon Server
Kassaregisterikon Kassaregister
RTV-utrustningsikon RTV-utrustning
Routerikon Router

Användning av GC UPS

En UPS är inte allt! Vi på Green Cell har också utvecklat en speciell, gratis app som stödjer driften av UPSen.

Med applikationen kan du:

- övervaka UPSens driftsparametrar,

- planera dina åtgärder vid strömavbrott,

- ställa in e-postmeddelanden,

- etablera en fjärranslutning till appen inom ditt hemnätverk.

Detta är Green Cells bästa tillägg för UPSen!

LADDAR NER HÄR

Det idealiska projektet

Vid utvecklingen av UPSen har vi tagit hänsyn till varje aspekt. Genom att kombinera maximal funktionalitet med en unik design har vi skapat en enhet som ser bra ut och passar in i alla miljöer. För att göra användningen av UPSen så bekväm som möjligt har vi utrustat den med en lättläst LCD-skärm som ger information om många viktiga driftsparametrar, samt med en speciell applikation som underlättar användningen.

Bild av UPS

Typ av UPS-enheter

Offline - detta är den enklaste och minst funktionella typen av UPS. Levererar ström direkt från nätet och byter automatiskt till nödström vid strömavbrott. Erbjuds inte av varumärket Green Cell.

GC Line Interactive AVR - en mer avancerad typ av UPS. Den är utrustad med en automatisk spänningsstabilisator som skyddar inte bara mot strömavbrott utan också mot förändringar i optimala spänningsparametrar. Den garanterar fullständig säkerhet för alla anslutna enheter. Omsättningstiden är mindre än 10 ms.

GC Online - den mest avancerade typen av UPS. Den omvandlar kontinuerligt och dubblerar energin som tas från nätet och laddar batterierna (AC-DC-AC-omvandling), vilket skapar ett skydd mot nätöverspänningar och de anslutna enheterna. Det finns ingen övergångstid (0 ms).

Bild eines Computers mit UPS

Viktiga parametrar

Effekt

Anger hur många och vilka enheter nätaggregatet kan driva. För att uppfylla användarnas krav är Green Cells UPSar utrustade med högkvalitativa AGM-batterier med en livslängd på upp till 5 år, vilket ger bästa effektivitet. För att säkerställa att UPSen fullt ut uppfyller sitt syfte är det viktigt att välja en modell vars effekt överstiger den totala effekten hos de anslutna enheterna. Green Cells sortiment omfattar UPSar med kapaciteter från 360 till 2 700 watt, så att du kan välja den enhet som passar dina behov.

Omsättningstid

Den avgör hur snabbt UPSen reagerar vid strömavbrott. Green Cells Power Proof UPSar garanterar kortaste övergångstider - även under 10 ms (Line Interactive AVR) och för enheter med särskilt hög risk för strömavbrott, 0 ms (GC UPS Online) - samtidigt som den upprätthåller kontinuerlig strömförsörjning. På detta sätt säkerställer de enheternas fulla säkerhet utan att påverka deras drift.

Ren eller modifierad sinusvåg?

Beroende på vilka enheter som ska stödjas av UPSen kan du välja mellan en ren sinusvåg eller en modifierad sinusvåg.

Om enheten behöver en ren sinusvåg, det vill säga samma typ av vågform som finns i ett vanligt eluttag (till exempel kylskåp, mikrovågsugn och andra enheter med induktionsmotorer), är en UPS med ren sinusvåg mer lämplig för användningen. Kontrollera här.

För mindre krävande enheter som glödlampor, en bärbar dator, en vattenkokare, en dator eller andra enheter som fungerar problemfritt med en modifierad sinusvåg, kan en UPS med modifierad sinusvåg väljas. Kontrollera här.

Lär känna andra modeller

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
480W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
600W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
900W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Utsikt

Vad är en UPS?

Vad används den för?

En oavbruten strömförsörjning (UPS) är en enhet som tar över strömförsörjningen vid strömavbrott. En plötslig strömavbrott kan inte bara leda till förlust av viktig data, utan också skador på enheterna. När en UPS är ansluten får du tid att spara ditt arbete och stänga av dina enheter säkert.

En Green Cell UPS:

- skyddar de anslutna enheterna från strömavbrott och bevarar arbetsresultaten,
- reglerar parametrarna för utgångsströmmen och säkerställer korrekt spänning vid en avbrott,
- har en speciell RJ45-uttag för att exempelvis skydda din laptop, router eller andra enheter från överspänningar.

Ikon för dator Dator
Ikon för larmsystem Larmsystem
Ikon för server Server
Ikon för kassaregister Kassaregister
Ikon för RTV-utrustning RTV-utrustning
Ikon för router Router

GC UPS Applikation

UPSen i sig är inte allt! På Green Cell har vi även utvecklat en speciell, gratis app som stödjer driften av UPSen.

Med applikationen kan du:

- övervaka driftsparametrarna för UPSen,

- planera dina åtgärder vid strömavbrott,

- ställa in e-postaviseringar,

- etablera en fjärranslutning till appen inom ditt hemnätverk.

Det här är den bästa UPS-tillägget från Green Cell!

LADDA NER HÄR

Det ideala projektet

Vid utvecklingen av UPS har vi beaktat varje aspekt. Genom att kombinera maximal funktionalitet med en unik design har vi skapat en enhet som ser bra ut och passar in i alla miljöer. För att göra användningen av UPS så bekväm som möjligt har vi utrustat den med en lättläst LCD-display som ger information om många viktiga driftsparametrar, samt en speciell applikation som underlättar användningen.

Bild på UPS

Typ av UPS-system

Offline - detta är den enklaste och minst funktionella typen av UPS. Levererar ström direkt från nätet och växlar automatiskt till nödström vid strömavbrott. Erbjuds inte av Green Cell.

GC Line interactive AVR - en mer avancerad typ av UPS. Den är utrustad med en automatisk spänningsstabilisator som skyddar inte bara mot strömavbrott utan också mot förändringar i optimala spänningsparametrar. Den garanterar fullständig säkerhet för alla anslutna enheter. Omskaltetiden är mindre än 10 ms.

GC Online - den mest avancerade typen av UPS. Den omvandlar kontinuerligt och två gånger om den tagna energin från nätet och laddar batterierna (AC-DC-AC-omvandling) och bildar därmed en skyddsbarriär mellan nätets överspänningar och anslutna enheter. Det finns ingen omskaltetid (0 ms).

Bild på dator med UPS

Viktiga parametrar

Effekt

Anger hur många och vilka enheter nätaggregatet kan leverera ström till. För att möta användarnas krav är Green Cells UPS-enheter utrustade med högkvalitativa AGM-batterier med en livslängd på upp till 5 år och bästa effektivitet. För att säkerställa att UPSen fullt ut uppfyller sitt syfte är det viktigt att välja en modell vars effekt överstiger den totala effekten för de anslutna enheterna. Green Cells sortiment inkluderar UPS-enheter med kapacitet från 360 till 2 700 watt, så att du exakt kan välja den enhet som motsvarar dina behov.

Omskaltetid

Den avgör hur snabbt UPSen reagerar vid strömavbrott. Green Cells strömförsörjningssäkerheter Power Proof garanterar de lägsta omskaltetiderna - till och med under 10 ms (Line Interactive AVR) och, för enheter som är särskilt känsliga för strömavbrott, 0 ms (GC UPS Online) - samtidigt som den upprätthåller absolut energikontinuitet. På detta sätt säkerställer de enheternas fullständiga säkerhet utan att påverka deras funktion.

Ren eller modifierad sinusvåg?

Beroende på vilka enheter som ska stödjas av UPSen kan antingen en ren eller modifierad sinusvåg väljas.

Om enheten behöver en ren sinusvåg, det vill säga samma typ av vågform som finns i ett eluttag (till exempel kylskåp, mikrovågsugn och andra enheter med induktionsmotor), är en UPS med ren sinusvåg bättre lämpad för applikationen. Kontrollera här.

För mindre krävande enheter som glödlampor, en bärbar dator, en vattenkokare, en dator eller en annan enhet som fungerar smidigt med en modifierad sinusvåg kan en UPS med modifierad sinusvåg väljas. Kontrollera här.

Lär känna andra modeller

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
480W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
600W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
900W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Utsikt

Vad är en UPS?

Vad används den till?

En oberoende strömkälla (UPS) är en enhet som tar över strömförsörjningen vid strömavbrott. Ett plötsligt strömavbrott kan inte bara orsaka förlust av viktiga data, utan också skador på enheter. När en UPS är ansluten vinner du tid att spara ditt arbete och stänga av dina enheter säkert.

En Green Cell UPS:

- skyddar anslutna enheter mot strömavbrott och bevarar därmed arbetsresultaten,
- reglerar parametrarna för utgångsströmmen och säkerställer korrekt spänning vid strömavbrott,
- har en speciell RJ45-anslutning för att skydda din laptop, router eller andra enheter mot överspänningar.

Ikon för dator Dator
Ikon för larmssystem Larmssystem
Ikon för server Server
Ikon för kassaregister Kassaregister
Ikon för RTV-utrustning RTV-utrustning
Ikon för router Router

Green Cell UPS Applikation

Själva UPS-enheten är inte allt! Vi på Green Cell har också utvecklat en specialanpassad, kostnadsfri app som stödjer UPS-funktionen.

Med applikationen kan du:

- övervaka UPS-enhetens driftsparametrar,

- planera dina åtgärder vid strömavbrott,

- ställa in e-postmeddelanden,

- upprätta en fjärranslutning till appen inom ditt hemnätverk.

Det här är det bästa tillägget för Green Cell UPS!

LADDA NER HÄR

Det Ideala Projektet

Vid utvecklingen av UPS-enheten har vi beaktat varje aspekt. Genom att kombinera maximal funktionalitet med en unik design har vi skapat en enhet som ser bra ut och passar in i alla miljöer. För att göra användningen av UPS-enheten så bekväm som möjligt har vi utrustat den med en lättläst LCD-skärm som ger information om många viktiga driftsparametrar, samt en speciell applikation som underlättar användningen.

Bild på UPS-enhet

Typer av UPS-enheter

Offline - detta är den enklaste och minst funktionella typen av UPS-enhet. Levererar ström direkt från nätet och växlar automatiskt till reservkraft vid strömavbrott. Erbjuds inte av Green Cell.

GC Line interactive AVR - en mer avancerad typ av UPS-enhet. Den är utrustad med en automatisk spänningsstabilisator som inte bara skyddar mot strömavbrott, utan också mot förändringar i optimala spänningsparametrar. Den garanterar fullständig säkerhet för alla anslutna enheter. Övergångstiden är mindre än 10 ms.

GC Online - den mest avancerade typen av UPS-enhet. Den omvandlar kontinuerligt och dubbelt energin som tas från nätet och laddar batterierna (AC-DC-AC-omvandling), vilket skapar en skyddsbarriär mellan nätspänningsstörningar och anslutna enheter. Det finns ingen övergångstid (0 ms).

Bild på dator med UPS

Viktiga Parametrar

Effekt

Anger hur många och vilka enheter nätaggregatet kan försörja med ström. För att möta användarnas krav är Green Cells UPS-enheter utrustade med högkvalitativa AGM-batterier som har en livslängd på upp till 5 år och bästa effektivitet. För att säkerställa att UPS-enheten uppfyller sitt syfte är det viktigt att välja en modell vars effekt överstiger den totala effekten för de anslutna enheterna. Green Cells sortiment av UPS-enheter omfattar kapaciteter från 360 till 2 700 watt, så att du kan välja den enhet som passar dina behov.

Omsättningstid

Den avgör hur snabbt UPS-enheten reagerar vid strömavbrott. Green Cells Power Proof UPS-enheter garanterar de lägsta omsättningstiderna - till och med under 10 ms (Line Interactive AVR) och för enheter som är extra känsliga för strömavbrott, 0 ms (GC UPS Online) - samtidigt som de upprätthåller absolut energikontinuitet. På detta sätt säkerställer de enheternas fullständiga säkerhet utan att påverka deras funktion.

Ren eller modifierad sinusvåg?

Beroende på vilka enheter som ska stödjas av UPS-enheten kan en ren eller modifierad sinusvariant väljas.

Om enheten kräver en ren sinusvåg, det vill säga samma typ som finns i ett vägguttag (t.ex. kylskåp, mikrovågsugn och andra enheter med induktionsmotor), är en UPS-enhet med ren sinusvåg mer lämpad för användningen. Kontrollera här.

För mindre krävande enheter som glödlampor, bärbara datorer, vattenkokare, datorer eller andra enheter som fungerar smidigt med en modifierad sinusvåg, kan en UPS-enhet med modifierad sinusvåg väljas. Kontrollera här.

Lär känna Andra Modeller

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
480W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
600W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
900W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Utsikt

Vad är en UPS?

Vad används den till?

En uninterruptible power supply (UPS) är en enhet som tar över strömförsörjningen vid strömavbrott. En plötslig strömavbrott kan inte bara leda till förlust av viktig data utan även skada enheterna. Om en UPS är ansluten ger den dig tid att spara ditt arbete och stänga av enheterna säkert.

En Green Cell UPS:

- skyddar anslutna enheter från strömavbrott och bevarar därmed arbetsresultatet,

- reglerar parametrarna för utström och säkerställer korrekt spänning vid strömavbrott,

- har en särskild RJ45-uttag för att skydda exempelvis din laptop, router eller andra enheter från överspänningar.

Ikon för dator Dator
Ikon för larm Larmsystem
Ikon för server Server
Ikon för kassaapparat Kassaapparater
Ikon för RTV-utrustning RTV-utrustning
Ikon för router Router

GC UPS Applikation

Själva UPS-enheten är inte allt! På Green Cell har vi även utvecklat en specialdesignad, gratis app som stöder UPS:ens funktion.

Med hjälp av applikationen kan du:

- följa UPS:ens driftparametrar,

- planera dina åtgärder vid strömavbrott,

- ställa in e-postaviseringar och,

- skapa en fjärranslutning till appen inom ditt hemnätverk.

Detta är den bästa UPS-tillägget från Green Cell!

LADDA NER HÄR

Det Ideala Projektet

Vid utvecklingen av UPS-enheten har vi beaktat varje aspekt. Genom att kombinera maximal funktionalitet med unik design har vi skapat en enhet som ser bra ut och passar in i alla miljöer. För att göra användningen av UPS:en så bekväm som möjligt har vi utrustat den med en lättläst LCD-skärm som visar information om många viktiga driftsparametrar samt med en särskild applikation som underlättar användningen.

Bild på UPS-enhet

Typ av UPS-enheter

Offline - detta är den enklaste och minst funktionella typen av UPS. Levererar ström direkt från nätet och byter automatiskt till nödström vid strömavbrott. Erbjuds inte av Green Cell.

GC Line interactive AVR - en mer avancerad typ av UPS. Den är utrustad med en automatisk spänningsstabilisator som skyddar inte bara mot strömavbrott utan även mot förändringar i optimala spänningsparametrar. Den garanterar fullständig säkerhet för alla anslutna enheter. Umsättningstiden är mindre än 10 ms.

GC Online - den mest avancerade typen av UPS. Den omvandlar kontinuerligt och dubblerar den tagna energin från nätet och laddar batterierna (AC-DC-AC-omvandling) och bildar på så sätt ett skydd mot nätöverspänningar för anslutna enheter. Det finns ingen övergångstid (0 ms).

Bild på dator med UPS

Viktiga Parametrar

Effekt

Anger hur många och vilka enheter nätaggregatet kan försörja med ström. För att möta användarnas krav är Green Cells UPS-enheter utrustade med högkvalitativa AGM-batterier som har en livslängd på upp till 5 år och bästa effektivitet. För att säkerställa att UPS-enheten uppfyller sitt syfte är det viktigt att välja en modell vars effekt överstiger den totala effekten för de anslutna enheterna. Green Cells sortiment av UPS-enheter omfattar kapaciteter från 360 till 2 700 watt, så att du kan välja den enhet som passar dina behov.

Umsättningstid

Den avgör hur snabbt UPS-enheten reagerar vid strömavbrott. De underavbrottsfria strömförsörjningarna från Green Cell Power Proof garanterar de lägsta omsättningstiderna - till och med under 10 ms (Line Interactive AVR) och för enheter som är extra känsliga för strömavbrott, 0 ms (GC UPS Online) - samtidigt som de upprätthåller absolut energikontinuitet. På detta sätt säkerställer de enheternas fullständiga säkerhet utan att påverka deras funktion.

Ren eller modifierad sinusvåg?

Beroende på vilka enheter som ska stödjas av UPS-enheten kan en ren eller modifierad sinusvåg väljas.

Om enheten kräver en ren sinusvåg, det vill säga samma typ som finns i ett vägguttag (t.ex. kylskåp, mikrovågsugn och andra enheter med induktionsmotor), är en UPS-enhet med ren sinusvåg mer lämpad för användningen. Kontrollera här.

För mindre krävande enheter som glödlampor, en bärbar dator, en vattenkokare, en dator eller en annan enhet som fungerar smidigt med en modifierad sinusvåg kan en UPS-enhet med modifierad sinusvåg väljas. Kontrollera här.

Lär känna andra modeller

UPS
Ups 360W GC PowerProof
360W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
480W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
600W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
900W
Utsikt
Ups 360W GC PowerProof
1200W
Utsikt
Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Trummor:
   1 x 12V/7Ah
   Kraft:
   360W
   Spänning:
   230V
   Tillstånd:
   Neu
   Garanti:
   24 Monate (12 Monate für Akkus)
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   298x101x142mm
   Vikt:
   4.25kg
   Typ:
   Tower
   Inspänning:
   220/230/240 V
   Ingångsfrekvens:
   50/60 Hz
   Utspänning:
   230V AC
   Utgångsfrekvens:
   50Hz oder 60Hz (automatische Erkennung)
   respons tid:
   2-6 ms
   Utgångsspänningens form:
   Modifizierte Sinuswelle
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Laddtid:
   4-6h
   Kommunikation:
   USB
   Uttag:
   2x Schuko
   Tydlig kraft:
   600VA-999VA
   Topologi:
   Line-Interactive AVR
   säkerhet:
   thermisch, Überspannung, Kurzschluss
   Överspänningsskydd:
   RJ11
   Produktkod:
   UPS01LCD
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Vilket batteri till en leksaksbil?
   Se
   AGM gelbatterier används oftast i leksaksbilar. Majoriteten av dem har måtten 151 x 65 x 95 mm och deras spänning är 12 V. I vårt sortiment hittar du många Green Cell AGM VRLA-batterier som uppfyller dessa kriterier. Det är därför du enkelt kan hitta rätt prylar som kan öka ditt barns lektid!
   Vad är ett AGM-batteri?
   Se
   Våra batterier är AGM VRLA-batterier. Vad betyder det? Elektrolyten är inkapslad i glasfiberseparatorer och är inte gelad.
   Vilket batteri för ett husbil?
   Se
   Batterierna till en husbil bör ha hög kapacitet. I vårt erbjudande hittar du AGM-batterier med en kapacitet på upp till 200Ah, som säkerställer problemfri drift även under de svåraste förhållanden.
   Hur väljer man ett LiFePO4-batteri och hur använder man det på rätt sätt?
   Se
   LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
   Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
   - LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
   - Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System)
   Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det, mellan -10 och +45 grader Celsius.
   Ett batteri för yacht, segelbåt eller båt - hur väljer man?
   Se
   LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
   Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
   - LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
   - Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System).
   Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det.
   Vad är skillnaden mellan AGM- och LiFePO4-batterier?
   Se
   Den största skillnaden mellan ett AGM och ett LiFePO4 batteri är att AGM - är gruppen gelbatterier och batterier med AGM (Absorbent Glass Mat) teknologi kallas VRLA (Valve Regulated Lead). Jämfört med traditionella batterier har AGMs upp till fyra gånger så lång livslängd och antal cykler. Detta beror på användningen av det tidigare nämnda glasfibermaterialet vid tillverkningen av dessa produkter. Litium järnfosfat (alias LiFePO4) batterier. Dess struktur består av fyra celler kopplade i serie. Varje cell arbetar på 3,2V, vilket ger en total spänning på 12,8V. En av de viktigaste delarna av denna typ av batteri är ett elektroniskt ledningssystem (BMS).
   Kan batterikapaciteten (Ah) vara högre?
   Se
   Det är absolut möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten anges i amperetimmar (Ah). Ju högre kapacitansvärde, t.ex. B. 80 Ah, desto längre kan du arbeta med en batteriladdning, vilket ökar din rörlighet och självständighet.
   Vilket batteri ska du välja till min ponton?
   Se
   När du väljer rätt batteri för din ponton bör du vara uppmärksam på mått och vikt. En ponton är vanligtvis mycket lättare än en vanlig båt, så ett batteri som är för tungt kan avsevärt sakta ner verksamheten. Lösningen är att välja ett LIFEPO4-batteri, som tack vare sin innovativa design är betydligt lättare än konventionella gelbatterier och därför ännu lättare att transportera. LIFEPO4:s hållbarhet och tillförlitlighet gör dem till de perfekta batterierna för pontoner och många andra fordon, inte bara vattenskotrar.
   Vilket batteri till min husbil?
   Se
   Litiumjärnfosfatbatterier (även kända som LiFePO4) kännetecknas av hög energitäthet och låg självurladdning och är därför mycket populära bland husbilsägare. Deras fördelar är: låg urladdningshastighet, hög kapacitet, ingen minneseffekt, lång livslängd och förmågan att arbeta vid extrema temperaturer (från -10 till +45 grader Celsius).
   Vilken UPS ska jag välja för datorn?
   Se
   En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en UPS är att utvärdera kraften hos den anslutna utrustningen. I de flesta fall förbrukar stationära datorer mellan 100 och 150 W och spelenheter mellan 250 och 350 W. Denna information kan hjälpa dig att avgöra vilken UPS som är rätt för dig. Som tur är hittar du i vår butik UPS Green Cell, som är perfekt för att hålla din dator igång normalt. Om du undrar hur länge din valda utrustning kommer att hålla din enhet igång, använd kalkylatorn på vår hemsida! Allt du behöver göra är att välja valfri UPS, kryssa i rutan "Välj UPS", ange kraften på enheterna och du är klar - du vet redan vad du kan förvänta dig av våra enheter!
   Vilken UPS ska man välja för en kamin?
   Se
   Att välja en inverter för en gas- eller elektrisk spis kan vara problematiskt. Det finns dock några enkla regler att tänka på. Kom först ihåg att välja rena sinusvågsenheter när du väljer en UPS. Du bör också se till att UPS:en har tillräcklig ström - i det här fallet bör du välja en enhet med en märkeffekt på mer än 500W. Vi erbjuder flera Green Cell UPS:er som uppfyller ovanstående kriterier. Vi garanterar att du hittar rätt UPS hos oss!
   Vilken UPS ska jag välja för en server?
   Se
   Datorservrar är högdränerade enheter, vilket är anledningen till att de behöver lämpligt utvalda UPS:er. Den bästa lösningen för serverrum är att använda Green Cell UPS för serverskåp. De har betydligt mer kraft än konventionella UPS:er och är därför perfekta för reservströmförsörjning av datorservrar.
   Vilken UPS ska man välja för övervakningssystemet?
   Se
   Om du planerar att köpa en UPS till ditt övervakningssystem bör du vara särskilt uppmärksam på nätaggregat med en kapacitet på mer än 100W. På så sätt säkerställer du ett effektivt stöd för ditt övervakningssystem. Det är dock värt att komma ihåg att enheterna inte är desamma och beroende på vilka kameror som används kan deras strömförbrukning variera avsevärt. Därför, innan du köper en UPS, är det nödvändigt att uppskatta den ungefärliga strömförbrukningen. Om du gör det har du gjort det mesta av jobbet. Det enda som återstår att göra är att kontrollera hur länge ett givet nätaggregat kan stödja din enhet. Och det är inte alls svårt - välj bara enheten från vårt erbjudande, välj fältet "Välj UPS". Ange strömförbrukningen för de anslutna enheterna och du vet redan hur länge vår UPS kommer att hålla ditt övervakningssystem igång!
   Hur fungerar UPS-systemet?
   Se
   UPS fungerar som en nödströmförsörjning - under olika funktionsfel och strömavbrott kan de öka driftstiden för de enheter som är anslutna till dem. Detta gör att du på ett säkert sätt kan stänga av känsliga enheter eller spara resultatet av tidigare arbete.
   Hur länge håller UPS-systemet?
   Se
   Varaktigheten av UPS-driften beror på flera faktorer. Det viktigaste är att välja en UPS med rätt effekt och uppskatta strömförbrukningen för den anslutna utrustningen, men ingen komplicerad formel behövs för att bestämma driftstiden - på vår hemsida hittar du en kalkylator som beräknar varaktigheten för den valda UPS beroende på anslutna enheter. Är du osäker på din dators prestanda? Oroa dig inte, den här kalkylatorn innehåller en flik som visar strömförbrukningen för de mest populära enheterna.

   Video

   Kliknij na miniaturę aby wczytać video