Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
Mina enheter

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
Vald enhet:

Vald enhet:

Green Cell Avbrottsfri Strömförsörjning UPS 600VA 360W med LCD-display + Ny Tillämpning

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Green Cell UPS erbjuder fullständigt skydd för alla anslutna enheter vid strömavbrott eller strömtoppar. Nödströmförsörjningen gör att vi kan spara effekterna av vårt arbete och stänga av enheten på ett säkert sätt.
 • UPS -enheten med en total effekt på 360W och en skenbar effekt på 600VA är utrustad med Green Cell AGM -batterier som ger stabila och säkra parametrar för dina enheter.
 • Med den senaste tekniken har vi uppnått en maximal kort tid för att växla Green Cell UPS till batteriläge på 2-6 millisekunder och en säkerhetskopieringstid på upp till 20 minuter beroende på belastningen.
 • En egenutvecklad programvara ger omfattande UPS-hanteringsmöjligheter från datorn. Programmet garanterar enkel och intuitiv användning. Ladda ner HÄR.
719,95 kr

Kvantitet:

 

Vad är en UPS?
Vad används den till?

En UPS (Uninterruptible Power Supply) är en anordning vars syfte är att tillhandahålla ström när det inte finns någon ström i hemmet eller på arbetsplatsen. Ett plötsligt strömavbrott kan inte bara leda till förlust av viktiga data, utan också till skador på elektronisk utrustning. Nödströmförsörjningen gör det möjligt för oss att spara effekterna av vårt arbete och stänga av enheten på ett säkert sätt. Tack vare de inbyggda batterierna kan nätaggregatet ta över rollen som ett eluttag och upprätthålla strömförsörjningen även vid stora och långvariga spänningsfluktuationer. När det finns ström i uttaget lagrar UPS-enheten energi i batteriet och ger tillräckligt skydd mot överspänningar för den anslutna utrustningen.

Dator

RTV-utrustning

Server

Kassaregister

Larmsystem

Alltid under kontroll

För att kunna använda alla funktioner i Green Cell UPS-systemet har en särskild programvara utvecklats som möjliggör avancerad hantering av enheten. Programmet garanterar enkel och intuitiv användning så att det inte innebär några problem. Programmet ger en förhandsgranskning i realtid av mätdata, inklusive ingångs- och utgångsspänningar, UPS-belastningsfrekvenser, utrustningstemperaturer och batterikapacitet. Programmera automatisk avstängning av systemet, ställ in meddelanden och e-postvarningar om du byter till batteridrift. Du kan lära känna dessa och många andra funktioner genom att ladda ner programvaran. HÄR ladda ner.

Med kärlek till detaljer

När vi utvecklade UPS-enheterna tog vi hänsyn till alla aspekter. Genom att kombinera maximal funktionalitet med en unik design har vi skapat en enhet som är snygg och passar in i alla miljöer. För att göra användningen av UPS så bekväm som möjligt har vi utrustat den med en läsbar LCD-skärm som informerar om många parametrar som är viktiga för UPS-driften.

Typ av UPS-system

Linje interaktiv: UPS-systemet med den linjeledningsinteraktiva AVR-topologin är en förbättrad version av offline-strömförsörjningen. De är utrustade med en automatisk spänningsstabilisator som inte bara skyddar mot strömavbrott utan även mot störningar i nätverket Dessa nätaggregat garanterar full säkerhet för alla enheter som är anslutna till UPS-enheten.

Viktiga parametrar

Effekt

Den bestämmer hur snabbt UPS:en reagerar vid ett strömavbrott. Ju lägre värde, desto bättre UPS. Green Cell UPS garanterar de lägsta kopplingstiderna så att de reagerar omedelbart på strömavbrott och därmed garanterar säkerheten för dina dokument och din utrustning.

Omkopplingstid

Den bestämmer hur snabbt UPS:en reagerar vid ett strömavbrott. Ju lägre värde, desto bättre UPS. Green Cell UPS garanterar de lägsta kopplingstiderna så att de reagerar omedelbart på strömavbrott och därmed garanterar säkerheten för dina dokument och din utrustning.

/ LCD-skärm
/ 2x utgående nätverksutgång (Schuko)
/ USB-anslutning
/ RJ11-uttag

Varför en modifierad sinusvåg?

Användningen av en modifierad sinusvåg möjliggör en enkel UPS-konstruktion, vilket gör att den har en lägre felfrekvens och vikt.När du väljer en modifierad sinusvåg behöver du inte oroa dig för hur den anslutna utrustningen fungerar!

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
   Teknisk data
   Trummor:
   1 x 12V/7Ah
   Kraft:
   360W
   Spänning:
   230V
   stat:
   Neu
   Garanti:
   24 Monate (12 Monate für Akkus)
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   298x101x142mm
   Vikt:
   4.25kg
   Typ:
   Tower
   Inspänning:
   220/230/240 V
   Ingångsfrekvens:
   50/60 Hz
   Utspänning:
   230V AC
   Utgångsfrekvens:
   50Hz oder 60Hz (automatische Erkennung)
   respons tid:
   2-6 ms
   Utgångsspänningens form:
   Modifizierte Sinuswelle
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Laddtid:
   4-6h
   Kommunikation:
   USB
   Uttag:
   2x Schuko
   Tydlig kraft:
   600VA-999VA
   Topologi:
   Line-Interactive AVR
   säkerhet:
   thermisch, Überspannung, Kurzschluss
   Överspänningsskydd:
   RJ11
   Produktkod:
   UPS01LCD
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur väljer man och hur man använder ett AGM-batteri korrekt?
   Se
   Innan du väljer ett lämpligt batteri, kontrollera parametrarna för batteriet som användes tidigare.
   Var särskilt uppmärksam på:
   Spänning (V), Kapacitet (Ah).
   Jämför också måtten på batteriet med dina tidigare enheter för att vara säker på att det lätt får plats i det avsedda utrymmet. Genom att jämföra alla dessa element kan du göra köpet med sinnesro.
   Hur väljer man ett batteri för reservkraft?
   Se
   Ett väl valt reservbatteri ser till att utrustningen som är ansluten till den fungerar korrekt.För att välja rätt reservbatteri (UPS) behöver du kontrollera UPS:ens specifikationer för vilka batterier (spänning (V), antal (st ) och kapacitet (Ah)) har installerats och välj utifrån detta batterier med rätt spänning och kapacitet.
   Vilket batteri till en leksaksbil?
   Se
   AGM gelbatterier används oftast i leksaksbilar. Majoriteten av dem har måtten 151 x 65 x 95 mm och deras spänning är 12 V. I vårt sortiment hittar du många Green Cell AGM VRLA-batterier som uppfyller dessa kriterier. Det är därför du enkelt kan hitta rätt prylar som kan öka ditt barns lektid!
   Vad är ett AGM-batteri?
   Se
   Våra batterier är AGM VRLA-batterier. Vad betyder det? Elektrolyten är inkapslad i glasfiberseparatorer och är inte gelad.
   Vilket batteri för ett husbil?
   Se
   Batterierna till en husbil bör ha hög kapacitet. I vårt erbjudande hittar du AGM-batterier med en kapacitet på upp till 200Ah, som säkerställer problemfri drift även under de svåraste förhållanden.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Den högre batterikapaciteten är inget problem. Ju fler milliampertimmar (mAh) ett batteri har, desto längre håller en högtalare.
   Kan batterikapaciteten (Ah) vara högre?
   Se
   Det är absolut möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten anges i amperetimmar (Ah). Ju högre kapacitansvärde, t.ex. B. 80 Ah, desto längre kan du arbeta med en batteriladdning, vilket ökar din rörlighet och självständighet.
   Vilken UPS ska jag välja för datorn?
   Se
   En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en UPS är att utvärdera kraften hos den anslutna utrustningen. I de flesta fall förbrukar stationära datorer mellan 100 och 150 W och spelenheter mellan 250 och 350 W. Denna information kan hjälpa dig att avgöra vilken UPS som är rätt för dig. Som tur är hittar du i vår butik UPS Green Cell, som är perfekt för att hålla din dator igång normalt. Om du undrar hur länge din valda utrustning kommer att hålla din enhet igång, använd kalkylatorn på vår hemsida! Allt du behöver göra är att välja valfri UPS, kryssa i rutan "Välj UPS", ange kraften på enheterna och du är klar - du vet redan vad du kan förvänta dig av våra enheter!
   Vilken UPS ska man välja för en kamin?
   Se
   Att välja en inverter för en gas- eller elektrisk spis kan vara problematiskt. Det finns dock några enkla regler att tänka på. Kom först ihåg att välja rena sinusvågsenheter när du väljer en UPS. Du bör också se till att UPS:en har tillräcklig ström - i det här fallet bör du välja en enhet med en märkeffekt på mer än 500W. Vi erbjuder flera Green Cell UPS:er som uppfyller ovanstående kriterier. Vi garanterar att du hittar rätt UPS hos oss!
   Vilken UPS ska jag välja för en server?
   Se
   Datorservrar är högdränerade enheter, vilket är anledningen till att de behöver lämpligt utvalda UPS:er. Den bästa lösningen för serverrum är att använda Green Cell UPS för serverskåp. De har betydligt mer kraft än konventionella UPS:er och är därför perfekta för reservströmförsörjning av datorservrar.
   Vilken UPS ska man välja för övervakningssystemet?
   Se
   Om du planerar att köpa en UPS till ditt övervakningssystem bör du vara särskilt uppmärksam på nätaggregat med en kapacitet på mer än 100W. På så sätt säkerställer du ett effektivt stöd för ditt övervakningssystem. Det är dock värt att komma ihåg att enheterna inte är desamma och beroende på vilka kameror som används kan deras strömförbrukning variera avsevärt. Därför, innan du köper en UPS, är det nödvändigt att uppskatta den ungefärliga strömförbrukningen. Om du gör det har du gjort det mesta av jobbet. Det enda som återstår att göra är att kontrollera hur länge ett givet nätaggregat kan stödja din enhet. Och det är inte alls svårt - välj bara enheten från vårt erbjudande, välj fältet "Välj UPS". Ange strömförbrukningen för de anslutna enheterna och du vet redan hur länge vår UPS kommer att hålla ditt övervakningssystem igång!
   Hur fungerar UPS-systemet?
   Se
   UPS fungerar som en nödströmförsörjning - under olika funktionsfel och strömavbrott kan de öka driftstiden för de enheter som är anslutna till dem. Detta gör att du på ett säkert sätt kan stänga av känsliga enheter eller spara resultatet av tidigare arbete.
   Hur länge håller UPS-systemet?
   Se
   Varaktigheten av UPS-driften beror på flera faktorer. Det viktigaste är att välja en UPS med rätt effekt och uppskatta strömförbrukningen för den anslutna utrustningen, men ingen komplicerad formel behövs för att bestämma driftstiden - på vår hemsida hittar du en kalkylator som beräknar varaktigheten för den valda UPS beroende på anslutna enheter. Är du osäker på din dators prestanda? Oroa dig inte, den här kalkylatorn innehåller en flik som visar strömförbrukningen för de mest populära enheterna.

   Video

   Kliknij na miniaturę aby wczytać video

   Du kanske inte kan använda cookies i form av cookies, som kan användas som automatisk information, och som kan ingå i ansökningsformuläret.
   OK