Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Glasskydd för Xiaomi Redmi Note 4X GC Clarity skärmskydd i härdat glas skärmskydd 9H hårdhet

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Den perfekta samordningen av GC Clarity -glaset med Xiaomi Redmi Note 4X -smarttelefonen garanterar inte bara ett perfekt skydd mot skador, utan bevarar också hela skärmens funktionalitet.
  • Hårdheten på GC Clarity -glaset garanterar ett fullständigt skydd av displayen från repor från nycklar, mynt och andra vardagliga föremål som din smartphone utsätts för.
  • Tack vare det professionella monteringssatsen och detaljerade instruktioner är det mycket enkelt att fästa glaset korrekt. Dessutom är varje element i uppsättningen tillverkat av ett material som är helt ofarligt för din hälsa.
  • För att skydda både skärmen och dess rundade kanter användes 3D -teknik i glaskonstruktionen. Detta ger oss ett omfattande skydd av displayen utan att förlora applikationens möjligheter för huset!
132,95 kr

Kvantitet:

 

Skärmrepor hör till det förflutna


Tack vare sin höga hårdhet skyddar GC Clarity helt och hållet mot mynt, nycklar och andra vardagliga föremål. Använd din smartphone utan att behöva oroa dig för att den ska påverkas.

Splitterfritt


Dubbel seghet vid 420 grader Celsius gör glasögonen extremt motståndskraftiga mot stötar och fall. Beprövat skydd i alla situationer.


Stripeless skärm

Tack vare den oleofoba beläggningen som skyddar glasytan från fettfläckar och fingeravtryck är det ett rent nöje att använda en smartphone. Håll skärmen som ny.

Glas som är så tunt att du inte känner av dess närvaro


GC Clarity-glas med en extremt tunn tjocklek på 0,2 mm gör att din smartphone ser elegant ut och behåller hela skärmens funktionalitet, inklusive en fingeravtrycksläsare.

Exakt kartläggning av fingerreaktioner


GC Clarity garanterar full användarkomfort genom att ge ett fritt och behagligt fingeravtryck och omedelbar respons på gester (kompatibilitet med integrerade fingeravtrycksläsare). Det har aldrig varit så trevligt att använda alla pekfunktioner på skärmen.

Högsta bildskärpa


Tack vare kristallstrukturen i GC Clarity återges upp till 99,9 % av färgerna på skärmen. Njut av den ursprungliga kvaliteten och skärpan på bilden från din smartphone.


Kompatibel med ditt omslag.

Glasets tunna tjocklek och den perfekta passformen runt skärmens kant gör GC Clarity till en perfekt duo tillsammans med ditt fodral för att skydda din smartphone från skador.

Außergewöhnlicher Schutz,
extrem einfache Installation


Med GC Clarity får du en komplett uppsättning tillbehör med tydliga instruktioner som gör installationen extremt enkel och trevlig. Dessutom var de alla tillverkade av miljövänliga material.

1. våt rengöringsduk
2. klistermärke för fläckborttagning
3. torra rengöringsdukar

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      Tillstånd:
      Neu
      Garanti:
      12 Monate
      Tillverkare:
      Green Cell
      Modell:
      Xiaomi Redmi Note 4X
      Serier:
      Clarity
      Repmotstånd (hårdhet):
      9H
      tjocklek:
      0,33 mm
      Klebetechnik:
      Full Glue
      Glaskanter:
      2.5D
      Produktkod:
      GL63
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
      Se
      Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
      Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
      Se
      Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
      Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
      Se
      Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
      Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
      Se
      Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
      Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
      Se
      Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
      Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
      Se
      Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?