Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbank Jump starter 2500A, 74 Wh, Lokithor J401, Startbooster med powerbankfunktion med kabelsats

Lokithor
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Kraftfull Jump Starter och Powerbank i ett. Lokithor J401 är en mångsidig jump starter och powerbank i en enhet, perfekt för bensin- och dieselmotorer. Den har en kapacitet på 74 Wh och en peakström på 2500 A.
  • Snabbladda din smartphone och surfplatta på några minuter med USB-C-portar (upp till 100 W) och USB-A (18 W). Håll dig alltid uppdaterad med en 3,75-tums display som visar varningar och laddningsindikatorer.
  • Lång batteritid. Batteriet med en kapacitet på 74 Wh kan starta fordonet cirka 60 gånger på en enda laddning, och standbyläget varar i upp till 24 månader, med endast 0,21 mAh förbrukning.
  • Säker användning. Utrustad med omfattande skyddsfunktioner, inklusive överbelastning och överspänning. Ingår: klämmor, USB-USB-C-kabel, USB-C till USB-C-kabel och en 12 V-adapter.
2 099,95 kr

Kvantitet:

 

Lokithor J401 - Powerbank och Jump Starter i en enhet

Vad är en bilstartare?

Bilstartaren, en enhet för att starta bilar, är ett oumbärligt verktyg för varje förare. Denna kompakta, bärbara pryl möjliggör snabb och enkel start av bilens motor när batteriet är urladdat. Med jumpstarter-tekniken behöver du inte längre oroa dig för situationer där bilen inte vill starta. Koppla helt enkelt in jumpstartaren i batteriet, och dess kraftfulla startkapacitet ger dig mobilitet på nolltid. Glöm bekymren med startmotorn eller försöken att få hjälp av andra förare. Investera i en bilstartare och var säker på att du aldrig mer blir stående med din bil på vägen.

En startmotor med powerbankfunktion för din bil. Glöm det urladdade batteriet i din bil!

Letar du efter en praktisk och mångsidig lösning för din bil? Lokithor J401 är en startmotor som kommer att vara till nytta i nästan alla fordon. Enheten är perfekt för bensinmotorer upp till 8,5 liter och dieselmotorer upp till 6,5 liter. Den har en kapacitet på 74 Wh och en peakström på 2500 A. Dessutom är J401 utrustad med en ficklampa som underlättar användningen av enheten efter mörkrets inbrott. I paketet ingår även en 12V-adapter samt två kablar: USB-A till USB-C och USB-C till USB-C.

Startmotor med powerbankfunktion och display

Hållbart batteri

J401 är utrustad med ett hållbart batteri med en kapacitet på 74 Wh, vilket ger lång drifttid. Med en enda laddning kan du starta bilens motor ungefär 60 gånger. Dessutom förblir enheten i viloläge i cirka 24 månader och förbrukar endast 0,21 mAh. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att ladda produkten alltför ofta.

Startmotor med powerbankfunktion och display

Snabb laddning

J401 är inte bara en startmotor, utan också en funktionell powerbank. Med den kan du återställa energin i din smartphone eller surfplatta. Efter cirka 3 minuter är enheten redo att användas. Lokithor har utrustats med en USB-C-port som laddar med upp till 100 W max och en USB-A-port med en effekt på 18 W. Som ett resultat är din utrustning redo att användas igen på cirka 1,25 timme.

Startmotor med powerbankfunktion och display

Flertalet skyddsfunktioner

Säkerhet är en nyckelaspekt för elektroniska enheter. Jumpstarter Lokithor J401 är utrustad med flera skyddsfunktioner, vilket ger dig trygghet i att använda den. Produkten har skydd mot överbelastning, kortslutning, överspänning, omvänd polaritet, överladdning, hög/låg temperatur, etc.

Startmotor med powerbankfunktion och display

Inbyggd display

Jumpstarter Lokithor har en tydlig 3,75-tums display som ger bekväm åtkomst till information. Du kan avläsa varningar om omvänd polaritet eller för hög/låg temperatur samt spänningsnivå. Dessutom erbjuder den snabbladdningsindikator.

Lokithor J401 är en enhet som kombinerar funktionerna hos en startmotor och en powerbank. Det är den perfekta lösningen för varje förare som vill vara säker på att han alltid kan starta sin bil och ladda sin utrustning.

Startmotor med powerbankfunktion och display

Paketet innehåller:

● Startmotor/Powerbank
● Klämmor x2
● USB till USB-C-kabel
● USB-C till USB-C-kabel
● 12V-adapter
● Bruksanvisning

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      20000 mAh
      Kraft:
      100W
      Batterivolt:
      12V
      Utgång USB-C:
      5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Utgång USB-A:
      5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
      Tillstånd:
      Neu
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      12 Monate
      Tillverkare:
      Lokithor
      Mått:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Vikt:
      1,77 kg
      Modell:
      J401
      LED -ficklampa:
      Ja
      Inspänning:
      DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Utspänning:
      USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Arbetstemperatur:
      von -20°C bis 50°C
      Förvaringstemperatur:
      von -20°C bis 50°C
      Ytterligare funktioner:
      IP68 vattentät
      Standardentladestrom:
      1400A
      Toppurladdningsström:
      2500A
      Laddningstemperatur:
      0°C - 45°C
      Produktkod:
      J401
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
      Hur väljer man powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
      2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
      Vad är Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
      Är en kabel ansluten till powerbanken?
      Se
      Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.