Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbank Baseus Blade 20000mAh, 100W, 2xUSB + 2xUSB-C - Kraftfull laddning och hög kapacitet i en enda enhet.

Baseus
Produkten är inte tillgänglig
  • Hög kapacitet och snabbladdningskraft - Ett batteri med en kapacitet på 20000mAh och imponerande snabbladdningskraft på 100W möjliggör upprepade laddningar av smartphones, surfplattor, bärbara datorer och andra mobila enheter.
  • Utrustad med 4 portar (2 USB-A och 2 USB-C) samt en praktisk display som visar laddningsnivå och återstående laddningstid. Dessutom bekräftar RoHS-, FCC- och CE-certifikat säker och normkompatibel användning.
  • Lätt och portabel - Med låg vikt (490 g) och tunn profil (18 mm) blir denna kompakta powerbank en pålitlig följeslagare på resan, alltid redo att hjälpa till när vi behöver en extra energikälla.
  • Möjlighet att ladda upp till fyra enheter samtidigt och avancerad skyddsfunktion mot överladdning, överdriven urladdning, överhettning och kortslutning.
929,95 kr
Ej i lager
 

Powerbank Baseus Blade 20000mAh 100W i svart färg

Stark kraft i en kompakt powerbank

Denna moderna enhet med ett batteri på 20000mAh har imponerande snabbladdningskraft (100W) och fyra portar - 2 USB-A-portar och 2 USB-C-portar. På ytan av powerbanken finns en display som visar kvarvarande laddningsnivå. Med låg vikt (490g) och en tunn konstruktion (18mm) är den en perfekt följeslagare på resan. Enheten har RoHS, FCC och CE-certifiering och har även vunnit Red Dot Award Design Award 2022.

Power bank Baseus

Lätt och bekväm

Denna powerbank är en lätt konstruktion som du kan ta med dig överallt! Den väger endast 490g och är tillverkad av ABS och PC-material. Den är även tunnare än en vanlig bärbar dator (18mm). Den har en minimalistisk design med en subtil textur och en bekväm handtag. På enhetens yta finns en dold knapp som är 0,6 cm lång, och powerbanken är stabil och halksäker.

Power bank Baseus

Stor kapacitet

Med en kapacitet på 20000mAh kan du ladda din telefon många gånger! Denna powerbank är perfekt både på resan och vid längre strömavbrott. Batteriet kan enkelt laddas med en USB-C-port, vilket sparar tid och energi. En MacBook Pro 13 laddas upp till 39% på bara 30 minuter med maximal effekt (65W). Att ladda upp enheten med 100W tar bara 90 minuter, och med 30W tar det 180 minuter.

Power bank Baseus

Display

Powerbank Baseus Blade är utrustad med en inbyggd display som visar realtids laddningsnivå i procent och återstående laddningstid. Displayen visar också tiden som krävs för att ladda upp powerbanken och den återstående användningstiden.

Power bank Baseus

Universal powerbank

Du kan ladda upp till fyra enheter samtidigt och dela med familj och vänner. Vår produkt tillåter inte bara laddning av smartphones, utan också surfplattor, bärbara datorer och högtalare. Den fungerar med de flesta populära enheter som drivs av USB-A/USB-C. Med BPSII-teknologi erbjuder vi snabbladdning, och den styrs av en chip som anpassar strömförbrukningen för att skydda enheten från skador. Dessutom har vår powerbank många skyddsfunktioner mot överladdning, överdriven urladdning, överhöga spänningar, överhettning och kortslutning.

Power bank Baseus

Säkerhet är grundläggande

Vår powerbank är mycket hållbar, tillverkad av slitstarka material som är motståndskraftiga mot slitage. Den har många certifikat och nationella säkerhets- och kvalitetsstandarder. NTC-temperatursensorn övervakar intelligent enhetens temperatur. Du kan ta med dig den på resan eftersom den uppfyller internationella säkerhetsstandarder och kan användas ombord på flygplan.

Power bank Baseus

Paketet innehåller:

● Powerbank
● Laddningskabel

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      20000 mAh
      Kraft:
      Type-C1 + Type-C2: 65W + 30W , Type-C1/2 + USB1/2: 65W + 30W , Type-C1 + Type-C2 + USB1/2: 45W + 30W + 18W
      Celltyp:
      Li-Poly
      Inträde:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A (max)
      Tillstånd:
      Neu
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      12 Monate
      Tillverkare:
      Baseus
      Mått:
      16,2 x 14,3 x 1,8 cm
      Vikt:
      490 g
      Modell:
      PPDGL-01
      Uteffekt:
      5V/9A Max
      Konverteringseffektivitet:
      75%
      Utgång:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A , USB1/USB2: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/3A 12V/2.5A Max
      Produktkod:
      PPDGL-01
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
      Hur väljer man powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
      2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
      Vad är Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
      Är en kabel ansluten till powerbanken?
      Se
      Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.