Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Baseus Bipow 20000mAh med digital display, 15W, 2xUSB, USB-C, Svart färg, Säker och snabb laddning av flera enheter samtidigt

Baseus
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Ladda flera enheter samtidigt med Baseus Bipow powerbank, som ger säker användning med en kompakt storlek och låg vikt, vilket gör att du kan ta den med dig överallt. Extra energireserv alltid till hands.
  • Powerbanken är kompatibel med olika snabbladdningsprotokoll, inklusive FCP, QC och AFC, vilket gör den idealisk för att driva enheter. Powerbanken kan laddas helt på bara 8,5 timmar med en effekt på 15 W.
  • Enheten har fyra portar - 2 USB-A-utgångsportar med 15W, 1 micro USB-ingångsport med 10W och 1 USB-C-port med 15W, vilket gör det möjligt för användaren att ladda tre enheter samtidigt. Många möjligheter i en enhet.
  • En högkvalitativ litium-polymerbatteri ger snabb och säker laddning. Skydd mot överspänning, överström, överladdning och kortslutning. BPS-teknologi justerar spänning, ström och laddningskapacitet.
449,95 kr

Kvantitet:

 

Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W i svart färg

Säker och snabb laddning av enheter

Med Baseus Bipow powerbank kan du ladda flera enheter samtidigt - du behöver inte längre begränsa dig! Skyddssystemet förhindrar effektivt skador, vilket gör att användningen av enheten är helt säker. Den inbyggda LED-skärmen underlättar användningen av produkten, och dess kompakta storlek, låga vikt och överensstämmelse med internationella flygtransportstandarder gör att du kan ta den med dig nästan överallt.

Power bank Baseus

Snabb laddning

Powerbank stöder olika snabbladdningsprotokoll som FCP, QC och AFC, vilket gör den perfekt för att ladda Huawei, Xiaomi eller Samsung smartphones snabbt. Du kan också snabbt ladda din iPhone, tablet, hörlurar eller Switch. För att ladda powerbanken med full kraft på 15W behöver du bara 8,5 timmar.

Power bank Baseus

Du kan göra mer

Enheten är utrustad med flera portar som gör att du kan ansluta upp till 3 enheter samtidigt! Baseus Bipow har 2 USB-utgångsportar med 15W, 1 micro USB-ingångsport med 10W och en USB-C-ingång/utgångsport med 15W. Du kan ladda din surfplatta och 2 smartphones samtidigt, utan att behöva vänta på att den första enheten laddas innan du ansluter den andra.

Power bank Baseus

Säkerhet är grundläggande

Högkvalitativt litium-polymerbatteri garanterar snabb och säker laddning. Baseus erbjuder skydd mot överström, överspänning, överladdning och kortslutning. Powerbanken är även utrustad med NTC-temperatursensorer som förhindrar överhettning. Produkten upptäcker intelligent anslutna enheter och anpassar laddningsströmmen för att skydda dem från skador. Dessutom gör BPS-teknologin att spänning, ström och effekt automatiskt anpassas.

Power bank Baseus

Designad för dig

Powerbankens hölje har en behaglig känsla och är motståndskraftig mot svett och fingeravtryck, vilket gör att enheten alltid kommer att se snygg ut. Den tydliga LED-skärmen visar den aktuella batterinivån i realtid, vilket gör det enkelt att använda produkten. Du kan ta med den överallt eftersom den är lätt och praktisk och uppfyller alla nödvändiga krav för flygtransport.

Power bank Baseus

Alltid med dig

Säkerställ dig ett pålitligt strömkälla som kan följa med dig i nästan alla situationer. Baseus lätt och praktisk powerbank är enkel att ta med och utgör inga problem under resan. Dessutom kan du ta med dig denna praktiska enhet ombord på flyget, eftersom den uppfyller alla nödvändiga krav. Med Baseus har du möjlighet att enkelt ladda dina elektroniska enheter var som helst och när som helst.

Power bank Baseus

Mångsidig powerbank

Powerbanken kan ha många användningsområden, inte bara för att ladda din telefon! Baseus-enheten är lämplig för många olika ändamål. Om du behöver lite svalka en het sommardag kan du ansluta en portabel fläkt och njuta av en trevlig bris. Om det däremot skulle bli strömavbrott och din laptop är på väg att laddas ur och du måste slutföra ett viktigt projekt, kommer powerbanken att hjälpa dig! Lång batteritid och en bärbar konstruktion kommer definitivt att uppfylla dina förväntningar.

Power bank Baseus

Ingår i setet:

● Powerbank
● Laddningskabel

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      20000 mAh
      Celltyp:
      Li-Polymer
      Inträde:
      Micro USB - 5V/2A, 2 x USB-C 5V/3A, USB1/USB2 5V/3A
      Tillstånd:
      Neu
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      12 Monate
      Tillverkare:
      Baseus
      Mått:
      15,3 x 6,88 x 2,95 cm
      Modell:
      PPBD20
      Konverteringseffektivitet:
      ≥75%
      Maximal utström:
      5V/3A
      Produktkod:
      PPBD050101
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
      Hur väljer man powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
      2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
      Vad är Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
      Är en kabel ansluten till powerbanken?
      Se
      Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.