Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Powerbank Baseus Amblight 30000mAh med digital display, 65W, 4xUSB, USB-C, Snabbladdning av enheter, lång batteritid

Baseus
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Baseus Amblight har ett batteri med en enorm kapacitet på 30000mAh, vilket ger upp till 7 dagars användning. I förpackningen hittar du en USB-C till USB-C-kabel som på cirka 3 timmar kommer att återställa full energi till powerbanken.
  • Snabb och mångsidig laddning. Ladda upp fem enheter samtidigt med hjälp av PD3.0, QC3.0, FCP-protokoll. Detta innebär att du på nolltid kan ladda enheter som Apple-telefoner, Samsung, Xiaomi och andra, t.ex. Samsung S20 Ultra på bara 60 minuter.
  • Inbyggd LED-display. Den integrerade LED-displayen ger dig viktig realtidsinformation som strömstyrka, spänning och batterinivå. Du har full kontroll över alla parametrar.
  • Säkerhet och rörlighet. Skydd mot överström, kortslutning, överhettning och överbelastning garanterar säker användning, och den intelligenta anpassningen av laddningsström skyddar dina enheter.
1 149,95 kr

Kvantitet:

 

Baseus Amblight - Powerbank med en kapacitet på 30000mAh och en effekt på 65W

Stor kapacitet och kraft i en enhet, alltid med dig

Med hjälp av Baseus Amblight - Powerbank med en kapacitet på 30000mAh kan du enkelt ladda dina enheter, som smartphones eller laptops. Produkten använder 65W effekt och stöder snabbladdningsprotokoll som PD, QC, SCP osv. Med fem olika portar kan du ansluta flera enheter samtidigt, och den LED-displayen ger dig viktig information om powerbankens funktion.

Power bank Baseus

Snabbladdning av flera enheter samtidigt

Med Baseus Amblight kan du ladda upp till fem enheter samtidigt, vilket sparar tid. Produkten fungerar med snabbladdningsprotokoll som PD3.0, QC3.0, FCP, SCP osv., vilket innebär att smartphones från Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi och många andra kan laddas snabbt. Till exempel kan du ladda Samsung S20 Ultra på cirka 60 minuter.

Power bank Baseus

Stor kapacitet

Behöver du inte oroa dig för att ladda Baseus Amblight ofta. Powerbanken har ett batteri med en kapacitet på 30000mAh, vilket ger upp till 7 dagars användning. I paketet ingår en USB-C till USB-C-kabel som gör det möjligt att återställa produkten till full energi på cirka 3 timmar.

Power bank Baseus

Säkerhet är viktigt

Användning av Baseus Amblight är helt säker. Powerbanken uppfyller internationella säkerhetsstandarder, vilket gör att den kan tas med på flygresor. Dessutom har den utrustats med flera säkerhetsåtgärder, såsom skydd mot överström, kortslutning, överhettning och överbelastning. Produkten justerar strömmen efter den laddade enheten för att undvika skador.

Power bank Baseus

LED-display

Baseus Amblight är utrustad med en inbyggd LED-display. Med den kan du i realtid avläsa värden som strömstyrka, spänning och batterinivå. Det räcker med att titta på den för att hålla dig uppdaterad med informationen.

Power bank Baseus

Paketet innehåller:

● Powerbank
● USB-C till USB-C-kabel

Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      30000mAh
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      12 Monate
      Tillverkare:
      Baseus
      Mått:
      14,5 x 6,5 x 3,8 cm
      Vikt:
      550 g
      Modell:
      PPLG000101
      Inspänning:
      Lightning: 5V/2.1A Micro USB: QC2.0, 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W max. USB-C: PD3.0+QC2.0, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A, 60W max.
      Utspänning:
      USB 1/2/3/4: 5V/3A 15W USB 4: QC3.9+SCP, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 30W USB-C: PD3.0+QC3.0, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 60W Totalt: 5V/6A
      Uteffekt:
      USB4 + USB-C: 18W + 45 W USB1 + USB2 + USB3 + USB4 + USB-C: 15W + 45 W USB1/USB2/USB3 + USB-C: 15W + 45 W
      Konverteringseffektivitet:
      75%
      Produktkod:
      PPLG000101
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
      Se
      Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
      Hur väljer man powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
      2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
      Vad är Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
      Är en kabel ansluten till powerbanken?
      Se
      Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.