Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Green Cell GC PowerBoost Car Jump Starter / Powerbank / Car Starter med laddarfunktion 16000mAh 2000A

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • GC PowerBoost är en ovanlig enhet som kombinerar funktionerna hos en nödstartsbil, en powerbank och en laddare för 12V-batterier. Det är en riktig "power to go" tack vare vilken ett urladdat batteri aldrig kommer att överraska dig!
 • Den höga 2000A toppströmmen gör att du snabbt kan starta även de kraftfulla 8-liters bensin- eller 6-liters dieselmotorerna. Kapaciteten på 16 000 mAh gör att du kan köra upp till 30 fordon eller ladda 1x MacBook Air, 4x iPhone 13
 • Tre portar (USB-C 60W, 2xUSB-A 18W) med en total effekt på 80W gör att du kan ladda en bärbar dator, surfplatta och smartphone samtidigt. USB-C PD-porten kommer också att användas för ultrasnabb laddning av PowerBoost - på 80 minuter till 100 %!
 • OLED-skärmen gör driften av enheten extremt enkel och tydlig tack vare de visade instruktionerna och meddelandena. Dessutom har GC PowerBoost en inbyggd ficklampa med 4 ljuslägen och är resistent mot damm och stänk i enlighet med IP64-standarden.
1 850,00 kr

Kvantitet:

 

battery 12V charger

Din
"Power to go"!

Pendla till jobbet eller en vintertur till fjällen? GC PowerBoost kommer att rädda många situationer när ditt batteri är urladdat. Tack vare den kan du snabbt starta din bil var du än är - utan att vänta, utan någons hjälp.

8.0L

BENSIN

6.0L

DIESEL

Toppströmmen 2000A gör att du kan köra vilket fordon som helst, från små personbilar till stadsjeepar eller till och med båtar. Upp till 30 gånger på en enda laddning!

GC PowerBoost är en multifunktionell enhet som du vid behov även kan använda den som en powerbank med snabbladdning, en ficklampa och till och med en likriktare.

Charging Cable

Driften är lika enkel som alltid

GC PowerBoost-driften är extremt intuitiv tack vare OLED-skärmen, och tiden som krävs för att starta fordonet tar flera dussin sekunder!

1. Anslut klämmorna till batteriet

2. Välj rätt läge

3. Starta din bil och ge dig ut på vägen!

Auto Power Bank

Energi för handling

Och i pauserna mellan att spara bilar och batterier kan du även ladda din bärbara dator, surfplatta, smartphone och många andra enheter. Och upp till 3 enheter med effekt upp till 80W samtidigt!

/ 4x iPhone 13

/ 1x Macbook Air M1

/ 3x Samsung Galaxy S21

/ 10x Go Pro 10

/ 2.5x Mavic Mini 2

/ 3x Nintendo Switch

Battery Charger Automotive

Förberedd för alla förhållanden

Att starta bilen eller ladda batteriet sker oftast under ogynnsamma väderförhållanden.
Det är därför GC PowerBoost inte bara är extremt hållbar, utan säkerställer också problemfri drift vid temperaturer ner till -20 ° C och är resistent mot damm och stänk (IP64).

12V Car Lithium

Kraftfull ficklampa

Bilen startar inte, och du kan inte se något under huven? Använd den inbyggda LED-ficklampan med justerbar ljuseffekt max. upp till 500 lumen. I svåra situationer kan du alltid använda SOS-läget medan du väntar på hjälp.

Charger with Clamp

En booster och en likriktare i ett

GC PowerBoost har utrustats med en likriktarfunktion som gör att du kan ladda 12V batterier med intensiteten 3,2A i två lägen - med energin som lagras i cellerna (Offline) eller när den är ansluten till ett eluttag med en 60W USB-laddare (Uppkopplad). OLED-displayen visar dig om laddningen fortfarande pågår, har precis avslutats eller om batteriet är skadat.

Kompatibla teknologier:

SLA | AGM VRLA | Gel | Wet | MF | EFB

Powerbank

Du kommer snabbt att ladda dina enheter

USB-C 60W Power Delivery (IN/OUT) - Den dubbelriktade USB-C Power Delivery 60W-porten är en kraftfull strömkälla för alla de senaste ultrabooks med en USB-C-port, inkl. Apple Macbook Pro. Denna port är också ansvarig för extremt snabb laddning av själva powerbanken - från 0 % till första start på 10 minuter eller till 100 % på bara 80 minuter.

2x USB-A 18W UltraCharge - USB-A UltraCharge 18W-portarna används främst för att snabbt ladda de senaste smartphones som iPhone 13 / Samsung S21 Ultra tack vare den imponerande kompatibiliteten med andra teknologier, inklusive Quick Charge 3.0, Samsung AFC eller Apple 2.4A.

Starter for Cars and Vans

Genomtänkt design, modern säkerhet

GC PowerBoost har utrustats med en rad säkerhetsåtgärder och moderna lösningar som gör den till en pålitlig och helt säker enhet. De viktigaste av dem är skydd mot gnistbildning och mot omvänd anslutning av klämmorna.

/ Kortslutningsskydd

/ Skydd mot överladdning och djupurladdning

/ Skydd mot omvänd laddning

/ Temperaturkontroll

/ Låg självurladdning

Emergency Power Bank

Energisk design

GC PowerBoost är en genomtänkt enhet skapad från grunden av RnD och Industrial Design-avdelningen för varumärket Green Cell. Dess funktionalitet ger dig självständighet och energi att agera, och den ursprungliga formen gör att du kan njuta av en produkt som sticker ut på marknaden.

car battery booster

Allt du behöver
i ett set

/ PowerBoost 16000mAh

/ Klämmor med EC5-kontakt

/ Kabel USB-C - USB-C 60W 120cm

/ Skyddsfodral

/ Användarmanual

Engine Car Power Station
Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   16000 mAh
   Celltyp:
   Li-Polymer
   Celltillverkare:
   Green Cell
   Inträde:
   USB-C PowerDelivery: 5V-3A/ 9V-3A / 12V-3A / 15V-3A / 20V-3A (Max 60W)
   Tillstånd:
   Neu
   Överhettningsskydd:
   Ja
   Djupt urladdningsskydd:
   Ja
   Överladdningsskydd:
   Ja
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   12 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   187x121x47mm
   Vikt:
   750g
   LED -ficklampa:
   Ja
   Arbetstemperatur:
   von -20°C bis 50°C
   Förvaringstemperatur:
   von -20°C bis 50°C
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Laddtid:
   1h 10min
   Im Set:
   GC PowerBoost, klämmor med EC5-kontakt, USB-C-USB-C 120 cm kabel, hållbart fodral och bruksanvisning
   Uteffekt:
   80W
   Hamn:
   1xUSB-C, 2xUSB-A
   Maximal ström:
   2000A
   Säkerhetsnivå:
   IP64
   Laddningstemperatur:
   0°C - 45°C
   Produktkod:
   CJSGC01
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
   Hur väljer man powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
   2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
   Vad är Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
   Är en kabel ansluten till powerbanken?
   Se
   Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.
   Kommer denna powerbank att vara lämplig för min telefonmodell?
   Se
   Faktum är att vilken powerbank som helst passar vår telefon så länge det är en smartphone. Allt beror på våra preferenser och vårt syfte. Om du behöver en behändig enhet som inte tar mycket plats och som kan bäras i fickan rekommenderar vi powerbanks upp till 10 000 mAh. Men om vi vill ha en specifik powerbank för att ge energi till andra enheter, föreslår vi en modell dubbel 20 000 mAh.
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Vilken växelriktare för en bil?
   Se
   I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.
   Vilket uttag för att ladda en elbil?
   Se
   I en värld av elektrisk mobilitet finns det 4 typer av uttag för bilar: Typ 1/CCS Combo1; Typ 2/CCS Combo 2; typ 3; Typ 4/CHAdeMO
   Bärbar laddare för elbil
   Se
   De bärbara laddarna för elbilar drivs av ett vanligt hushållsuttag. Sådan applikation kräver ingen komplicerad anslutning eller ytterligare montering av komponenten.

   Video