Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Kabel USB-C Typ C 1,2m LED Green Cell Ray med snabbladdning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • GC Ray USB -A - C USB -kabel till en användardefinierad längd på 120 cm - utvecklad snabb last och dataöverföring, för att möta de mest krävande användarna
 • Det mjuka, gröna skenet på USB-C-kontakten med LED-diod gör att du enkelt kan ansluta GC-strålen till din enhet oavsett tid och förhållanden. Glöm att söka kabeln i mörkret!
 • Tack vare stödet för snabb laddning , inkl. QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP och 480Mps dataöverföringskabel är perfekt för dina moderna enheter som är utrustade med en USB Type C -port
 • Hållbar i varje tum - hela kabelns längd skyddas genom användning av slitstarka och moderna material
141,95 kr

Kvantitet:

 

Kabel USB-C GC Ray

Den 120 cm långa GC Ray USB Type-C-kabeln är utformad för att inte bara ge snabbast möjliga laddning för dina enheter, utan även exceptionell hållbarhet och användarvänlighet. Elegant design, högkvalitativa material och en mjuk grön bakgrundsbelysning gör GC Ray-kabeln snabbt till ditt förstahandsval.


USB - USB-C

Snabbladdning

Exceptionell
hållbarhet

Utmärkt design

För att maximera bekvämligheten med GC RayUSB-C-kabeln har vi ökat dess längd med 20 cm jämfört med standardkablar, vilket gör den mer praktisk utan att ge intryck av att vara för lång. Vi har också utrustat den med en fin gul bakgrundsbelysning med en USB-C-kontakt. Detta gör det extremt enkelt att hitta och ansluta kabeln till din enhet i mörkret, och ett par kablar som är anslutna till multiportladdaren ser extremt futuristiska ut.


LED-bakgrundsbelysning

Exakt
bearbetning

Perfekt
längd

Helt kompatibel

GC Ray-kabeln stöder snabbladdningsteknik, inklusive Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge eller Samsung AFC, och är perfekt för att driva alla enheter i din enhet som är utrustade med en USB-C-port. Oavsett om du använder smartphones med denna kontakttyp, surfplattor, hörlurar eller andra enheter med USB-C-port är GC Ray den perfekta följeslagaren för laddning hemma eller på språng.

*Inget stöd för videoöverföring

Snabbladdning

Med stöd för Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge och Samsung AFC kan vi ladda vår enhet upp till tre gånger snabbare. Kabeln är kompatibel med snabbladdning och spelar en lika viktig roll som laddaren eller telefonprotokollet.

Unerreichte Haltbarkeit

Das GC Ray USB-C-Kabelgeflecht besteht aus langlebigen Polypropylen-Litzen, die nicht nur gut aussehen, sondern das Kabel auch vor Verschleiß und Knicken schützen. Die Verwendung von Kevlarfasern, die entlang des Kabels verlaufen, verhindert, dass es bricht, und der mehrschichtige Kabelmantel gewährleistet eine perfekte Leistung des Kabels.


Polypropylengarn
flätning

Flexibel
TPE-beläggning

Kevlarfiber


Dubbel
avskärmning

30 AWG
Dataledningar

23 AWG
Strömkabel

Data&Sync

GC Ray USB-C-kabeln ger snabb dataöverföring på 480 Mbps, så att du kan skicka upp till 30 foton på en sekund!

1800 bilder
skickas per minut

1200 låtar skickas
på en minut

HD-film som laddas
upp på en minut

Mer än bara en kabel

GC Ray omdefinierar begreppet praktisk kabel - tack vare den anpassade längden på 120 cm, bakgrundsbelysningen av kontakten, den robusta konstruktionen och stödet för snabbladdning får vi en unik kabel som är ett oumbärligt tillägg till alla kompatibla enheter. Förutom GC Ray USB-C-kabeln kan du även kolla in de bakgrundsbelysta microUSB- och Lightning-kablarna och njuta av tillförlitlighet i alla situationer.

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Kraft:
   18W
   Tillstånd:
   Neu
   Laddningsteknik som stöds:
   Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Modell:
   GC Ray
   Motljus:
   Ja
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Anslutningstyp:
   USB - USB-C
   Länge:
   120 cm
   Produktkod:
   KABGC06
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Hur kontrollerar man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten anges direkt på batteriet. Denna information finns på insidan av enheten. Du kan också använda moderna applikationer som övervakar batteristatus. Ett exempel på ett sådant program är Battery Info, utvecklat för Android-smarttelefoner. Applikationen är lätt att använda, så man kan enkelt kontrollera informationen om aktuell batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Batterikapaciteten angiven i milliampertimmar (mAh) kan skilja sig från fabriksbatteriet. Om du väljer ett batteri med större kapacitet får din enhet en längre livslängd och du får mer rörlighet och användbarhet!
   Har laddaren en snabbladdningsfunktion?
   Se
   Det är väldigt enkelt att kontrollera om laddaren har en snabbladdningsfunktion – det händer om enheten har en grön USB-kontakt. Detta är ett tecken på att laddaren laddar din telefon snabbt.
   Laddarens parametrar - vad ska du vara uppmärksam på?
   Se
   Det finns flera faktorer att tänka på när du väljer laddare. De viktigaste av dessa är: laddarens kraft, typen av ingång och den snabbladdningsteknik som används.
   Laddare med Power Delivery-teknik, vad betyder PD?
   Se
   Power Delivery är en snabbladdningsteknik. Enkelt uttryckt väljer laddare som stöder denna variant automatiskt rätt laddning för den anslutna enheten, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning.
   Kan laddaren med snabbladdningsfunktionen ladda en vanlig mobiltelefon?
   Se
   Om du använder en äldre mobiltelefon som inte har snabbladdningsteknik, behöver du inte gå utan att köpa en speciell laddare. Din telefon kommer att laddas ordentligt, och moderna laddare har flera ytterligare funktioner som kommer att vara användbara i alla situationer.
   Vilken laddningskapacitet ska mobilladdaren ha?
   Se
   Innan du köper en nätladdare, kontrollera den maximala laddningseffekten för din mobiltelefon (denna parameter anges i watt). Var också uppmärksam på antalet kontakter på laddaren - på så sätt väljer du en enhet som är bekväm att använda. Du hittar de mest populära modellerna på följande länk: Hur väljer man rätt telefonladdare?
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.