Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Bilstarter, Powerbank och Kompressor Lokithor JA301, 2000A, 20000mAh, 10-150 PSI Multifunktionell bilstarter 4 i 1

Lokithor
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Praktisk och mångsidig enhet, Lokithor JA301, förutom bilstarterfunktionen, fungerar också som powerbank, kompressor och ficklampa. En urladdad bilbatteri kommer aldrig vara ett problem igen.
 • Brett kompatibilitet - du kan starta bensinmotorer upp till 8 liter och diesel upp till 6 liter, ladda dina enheter och fylla däcken med luft med kompressorfunktionen.
 • Säker användning tack vare en serie skyddsfunktioner mot kortslutning, överspänning och överhettning.
 • Realtidsavkänning av batterispänning, kontroll av däcktryck och möjlighet att snabbladda dina enheter.
1 999,95 kr

Kvantitet:

 

Lokithor JA301 - Powerbank, Startkablar och Kompressor i en enhet

Vad är en Bilstarter?

Bilstarter, eller fordonsstartare, är ett oumbärligt verktyg för varje förare. Denna kompakta, portabla pryl möjliggör snabb och enkel start av fordonets motor vid urladdat batteri. Tack vare fordonsstartarteknologi behöver du inte längre oroa dig för situationer där bilen inte vill starta. Det räcker med att ansluta bilstarten till batteriet, och dess kraftiga startström ger dig mobilitet på nolltid. Glöm problemen med startmotorn eller försöken att få hjälp av andra förare. Investera i en Bilstarter och var säker på att du aldrig mer blir stående med din bil på gatan.

Kapacitet 20000mAh, startström 2000A, Kompressor med tryck upp till 150 PSI

Har ditt batteri laddats ur? Behöver du en powerbank när du är på resande fot? Eller måste du fylla på luft i dina däck, men är på väg? Lokithors enhet är ett extremt praktiskt och mångsidigt verktyg som definitivt kommer att vara till nytta i många situationer. Bilstarten har hög kompatibilitet, vilket innebär att den inte bara enkelt startar din bil, utan fungerar också bra med båtar, gräsklippare, SUV:ar och många andra fordon. Med olika skyddsfunktioner kan du alltid använda enheten säkert, och powerbankfunktionen gör att du kan ladda din telefon eller surfplatta vid behov. Användarna kommer också att uppskatta den inbyggda ficklampan som ger belysning efter mörkrets inbrott.

Bilstarter med powerbank, kompressor för däck och ficklampa.

Pålitlig

Bilstarten har många användbara funktioner, inklusive avkänning av däcktryck och möjlighet att ladda batteriet. Den kan också växla mellan BAR/PSI-enheter, med en mätnoggrannhet på ±2 PSI och maximalt tryck på 150 PSI. Setet inkluderar 3 typer av luftnålar, vilket gör det möjligt att fylla på luft i olika enheter, såsom bilar, cyklar, kajaker, bollar och mycket mer.

Bilstarter med powerbank, kompressor för däck och ficklampa.

Bred kompatibilitet

Med en startström på 2000A kommer bilstarten att starta ditt fordon på bara 1-3 sekunder. Den fungerar bra med bensinmotorer upp till 8 liter och dieselmotorer upp till 6 liter. Den fungerar med bilar, motorcyklar, båtar, RV, ATV, gräsklippare och många andra fordon. Dessutom kan enheten vara i standbyläge i upp till 180 dagar med låg strömförbrukning.

Bilstarter med powerbank, kompressor för däck och ficklampa.

Säker för ditt fordon

Lokithors bilstarter upptäcker batterispänningen i realtid och informerar dig om eventuella fel. Den är utrustad med många skyddsfunktioner, inklusive skydd mot kortslutning, överspänning och överhettning, vilket gör att du kan använda den säkert.

Bilstarter med powerbank, kompressor för däck och ficklampa.

Mångsidig

Förutom startfunktionen fungerar Lokithor JA301 också som en powerbank och en ficklampa. Med hjälp av USB-porten kan du enkelt ladda din telefon, surfplatta eller andra enheter. Produkten stöder snabb USB 3.0-laddning. Den LED-ficklampa har 3 arbetslägen: diffust ljus, stroboskop och SOS.

Bilstarter med powerbank, kompressor för däck och ficklampa.

Setet innehåller:

· Bilstarter JA301
· Startkablar x2
· Adapter
· USB-C-kabel
· Förvaringsväska

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   74Wh
   Spänning:
   12V
   Tillstånd:
   Neu
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   12 Monate
   Tillverkare:
   Lokithor
   Mått:
   24,9 x 14,2 x 10,3 cm
   Vikt:
   1.77 kg
   Modell:
   JA301
   LED -ficklampa:
   Ja
   Arbetstemperatur:
   0 - 45 °C
   Förvaringstemperatur:
   von -20°C bis 50°C
   vitalitet:
   Över 1000 cykler
   Laddtid:
   4 - 7,5 timmar
   Hamn:
   1 x USB-C (5V/3A, 9V/2A) 1 x USB-A (5V/3A, 9V/2A)
   Maximal ström:
   2000A
   Produktkod:
   JA301
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Kan batterikapaciteten (mAh) vara större?
   Se
   Det är möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten uttrycks i miles av amperetimmar (mAh), ju högre värde på kapaciteten, t ex 3000 mAh, desto längre kan arbetstiden uppnås på en batteriladdning, vilket ökar vår rörlighet och effektivitet.
   Hur väljer man powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det viktigaste vi behöver kontrollera är batterikapaciteten i våra telefoner och den kan variera från drygt 1000 mAh till till och med 4000 mAh. Observera att det finns en oundviklig förlust av energi under laddningsprocessen, vilket kan minska den faktiska prestandan för powerbanken med upp till 75 %. Detta är ett helt naturligt fenomen och måste beaktas.
   2. Powerbank för smartphone - vilka parametrar bör övervägas? Om du har en telefon som möjliggör snabbladdning lönar det sig att välja en nätadapter som stöder 2.1A eller QC 3.0 laddning, vilket gör att du kan ladda upp till dubbelt så snabbt jämfört med andra modeller. Observera dock att om telefonen inte är kompatibel med den, kommer snabbladdningsalternativet inte att göra oss bra.
   Vad är Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge snabbladdning är baserad på tre laddningsprofiler - 5/9/9/12V. Beroende på vilken enhet du ansluter kan du vara säker på att rätt laddningsspänning är vald och att intensiteten är så hög som möjligt. Tekniken garanterar säker och snabb laddning oavsett ansluten enhet. Med Ultra Charge kan vi ladda de flesta smartphones från 0 till 100 % på 1-1,5 timmar.
   Är en kabel ansluten till powerbanken?
   Se
   Varje strömadapter kommer med en USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer) som kan användas för att ladda strömadaptern och om telefonen har ett lämpligt uttag kan den även laddas via denna kabel.