Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Green Cell ® inverter spänningsomvandlare 24V till 230V 2000W / 4000W ren sinusvåg

Green Cell
Produkten är inte tillgänglig
 • Inverter (Spänningsomvandlare, omvandlare) - gör det möjligt att ansluta enheter som kräver 230V växelström AC till bilens elektriska system. Behöver du ett uttag i din bil? Då är det här produkten för dig!
 • Behöver du en omvandlare för 12V eller 24V system? Vill du driva en dator, lampa eller strömförsörjning? Behöver du en spänningsomvandlare för camping eller lastbil? Du kommer säkert att hitta en lämplig invertermodell i vårt sortiment.
 • Högkvalitativa komponenter, certifierad säkerhet, tillförlitlighet - dessa är de tre viktigaste egenskaperna hos våra omvandlare. Lita på experterna när det gäller att leverera Fräsch Energi!
 • Om du är osäker på vilken omvandlare du ska välja, besök vår blogg eller kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att lösa alla dina tvivel!
1 873,95 kr
Ej i lager
 

Stora funktioner i ett litet paket

En omvandlare, även kallad inverter eller omformare, är en anordning vars uppgift är att ändra likspänningen från ett bilbatteri eller ett cigarettändaruttag till växelström ~230 V. Detta är exakt samma spänning som finns i alla hushållsuttag (typ F) i hela Europa. Omvandlaren är ett utmärkt val för dem som åker på resa i bil, husbil eller lastbil - tack vare den kan du fritt använda alla nödvändiga enheter som kräver ett uttag för att fungera.


Bärbar dator

Värmare

Vattenkokare

Strömförsörjning
Väl genomtänkt design

Apparaten har utformats för att göra användningen så bekväm som möjligt. Inverterns framsida är utrustad med ett nätuttag som är anpassat till de pluggar som används i hela Europa och en USB-port som gör att vi kan ladda vår smartphone, e-bokläsare eller någon annan enhet som kan anslutas via en USB-port.

På baksidan av växelriktaren finns en fläkt som säkerställer en god kylning av enheten.

Allt är inneslutet i ett litet men mycket hållbart hölje. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är därför motståndskraftig mot mekaniska skador och stötar under resan. Tack vare de material som används är omvandlaren dessutom mycket lätt.Parametrar som är viktiga

När du letar efter en växelriktare ska du vara uppmärksam på parametrar som spänning [V] och effekt [W]. Detta är mycket viktigt, eftersom om du väljer en växelriktare med dålig ingångsspänning eller för låg effekt kommer våra enheter inte att fungera.


Den första parametern att bestämma är spänningen på vårt batteri, som ska vara helt kompatibel med den som anges på växelriktaren. Det vanligaste spänningsvärdet är 12 V, som finns i bilar, husbilar och vissa lastbilar, och 24 V, som främst används i lastbilar.


När spänningen har valts måste man bestämma vilken effekt växelriktaren ska ha. Detta är en viktig aspekt eftersom den visar hur många och vilka enheter den kan försörja med ström. Om du vill ansluta en valfri apparat till växelriktaren måste du kontrollera på typskylten hur mycket ström den förbrukar (om du vill ansluta flera apparater måste du lägga ihop deras strömmar). Den effekt som förbrukas av din enhet får inte överstiga 85 % av växelriktarens nominella effekt! För en bärbar dator som förbrukar 100 W och en värmare som förbrukar 300 W är en lämplig omformare en omformare som förbrukar 500 W eller mer.

Varför en ren sinusvåg?

Det är säkrast att välja en växelriktare med en ren (dvs. fullständig) sinusvåg, eftersom detta är samma ström som i europeiska uttag. Med en växelriktare med en sådan signal kan du driva alla enheter, även de mest känsliga. Genom att välja ren sinusvåg behöver du inte oroa dig för hur de anslutna enheterna fungerar!

Intelligent fläkt

Den intelligenta kylfläkten startar automatiskt om driftstemperaturen överskrider den tillåtna nivån. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är perfekt anpassad till höljet, vilket garanterar kompromisslös tystnad och hög effektivitet.

Tyst
drift

Hög
prestanda

Utmärkt
hållbarhet

Säkerheten först

Omriktaren är utrustad med ett antal nödvändiga säkerhetsfunktioner för att skydda användaren och anslutna enheter. Detta bekräftas av CE- och RoHS-certifikaten, som garanterar säkerheten.

Green Cell-omriktarna är utrustade med en utbytbar säkring som ger nödvändigt skydd för omriktaren och de anslutna enheterna. Att byta säkringen är mycket enkelt och borde inte orsaka några problem. Vi skickar med reservsäkringar till varje växelriktare för att garantera fullständig säkerhet och längsta möjliga livslängd för din utrustning.


Skydd
mot kortslutning

Övervakning
spänning och ström

Inbyggd
säkring

Skydd
värmeskyddAllt du behöver finns till hands

De viktigaste tillbehören för en säker användning av din enhet ingår:

 • / Kablar för direkt anslutning till batteriet
 • / Reservsäkringar
 • / Bruksanvisning
Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   Tillstånd:
   Neu
   Överhettningsskydd:
   Ja
   effektivitet:
   85%
   Färg:
   Svart
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   231x209x93mm
   Mått med monteringsfäste:
   24,8cm x 20,9cm x 9,5cm
   Vikt:
   4654g
   Inspänning:
   24V DC
   Utspänning:
   230V AC
   Utgångsfrekvens:
   50Hz
   Överspänningsskydd:
   Ja
   Användbar effekt (kontinuerlig):
   2000W
   Utgångsspänningens form:
   Reine Sinuswelle
   Omedelbar prestanda (puls):
   4000W
   Säkringsvärde:
   40A
   Antal säkerhetskopior:
   3
   Strömförbrukning utan belastning:
   0,87A
   Produktkod:
   INV20
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Vilken växelriktare är lämplig för solcellsmoduler?
   Se
   Den bästa lösningen här är att välja en solinverterare speciellt utformad för detta ändamål. Modellen som anges i länken nedan har anslutningar för PV-moduler, batterier och enheter som ska drivas. solomriktare
   Vilken växelriktare för elverktyg?
   Se
   Den viktigaste aspekten vid val av växelriktare är att bestämma den maximala effekten för den anslutna enheten. Om du vill använda växelriktaren permanent bör du använda maximalt 90 % av dess kontinuerliga effekt. Låt oss använda ett enkelt exempel för att illustrera detta: Om du använder en växelriktare med en effekt på 1000 W, bör den maximala strömförbrukningen för den anslutna enheten inte överstiga 900 W.
   Vilken växelriktare för en bil?
   Se
   I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.
   Hur fungerar en inverter?
   Se
   En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
   Vilka typer av växelriktare finns det?
   Se
   När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.