Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Green Cell® LiFePO4 batteri 12,8V 10Ah 128Wh LFP litiumbatteri 12V med BMS för UPS UPS reserv nödkraftsscooter fyrhjuling

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
 • Lättare vikt och längre användning - LiFePO4 10h-batteriet väger cirka 1,5kg mindre än sin blysyramotsvarighet, erbjuder 100 % användbar kapacitet och är lämpligt för cyklisk drift och djupurladdning.
 • Längre livslängd - över 3000cykler laddning för DoD 100%, vilket garanterar över 10 års drift, och tack vare låg självurladdning även efter ett år utan användning kommer batteriet att vara fullt funktionsdugligt.
 • Effektiva nanofosfatceller tillåter användning av höga laddnings- och urladdningsströmmar, och driftstemperaturområdet från -10°C till 55°C gör att de kan användas i husbilar, båtar , vagnar elektriska eller i solceller
 • Säkerhet - Fosfatbatterier har utmärkt termisk och kemisk stabilitet. Tillverkade av lättmetaller är de giftfria och inte förorenande. Att återvinna dem är enkelt och billigt.
1 199,00 kr

Kvantitet:

 
akumulator do silników zaburtowych

Ett brett utbud av Green Cell LiFePO4 batterier!

Green Cell

LiFePO4 Batteri

Vad är ett LiFePO4-batteri?

LiFePO4 är ett litiumjärnfosfatbatteri som erbjuder betydande fördelar jämfört med batterier i andra teknologier.

Tack vare den långa livslängden på över 3000 cykler erbjuder de oss över 10 års användning, hög strömförbrukning och över 3 gånger mindre vikt än motsvarande inom syrateknik - blyad, idealisk som strömkälla i husbilar, båtar, elfordon eller solpaneler.

Smart långsiktig lösning

Trots det högre priset kännetecknas LiFePO4-batterier av betydligt lägre driftskostnader, vilket gör att köpet betalar sig mycket snabbt. Under sin livstid kostar LiFePO4-batteriet över 100 % mindre än ett standard AGM-batteri, vilket gör det till en lönsam investering och en smart långsiktig lösning.

Tabellen visar en jämförelse av den totala ägandekostnaden för 12V 100Ah-batterier.

Den högsta energiklassen

LiFePO4-batterier erbjuder högre energitäthet än blybatterier på marknaden. Det finns ingen minneseffekt, vilket minskar batteriets faktiska kapacitet tillsammans med dess användning, och självurladdningen är låg, så att ladda batteriet kommer inte att orsaka några problem. Batterierna har också en konstant urladdningsspänning, vilket gör dem till de säkraste batterierna på marknaden.

När du köper ett litiumjärnfosfatbatteri behöver vi inte oroa oss för underhåll, det krävs inte. Alla batterier förlorar naturligt energi när de är inaktiva. Med LiFePO4 hålls denna förlust till ett minimum, vilket ger dig tillgång till ström när du behöver den.

Otaliga applikationer

LiFePO4-batterier är designade för enkel åtkomst till en effektiv strömkälla som tål även de tuffaste förhållanden. Nanofosfatteknologi säkerställer termisk och kemisk stabilitet, så temperaturen påverkar inte deras prestanda nämnvärt. De kan arbeta effektivt i ett brett temperaturområde från -10 till 55 °C samtidigt som de behåller sin höga kapacitet.

De används bland annat som batterier för elbilar, där de tack vare den höga urladdningshastigheten perfekt klarar startbilar och säkerställer en stabil och långvarig körning. De används också där storleken och vikten på energikällan räknas - i husbilar, elbåtar eller rullstolar. De används också i solcellsanläggningar, som sakta håller på att bli energistandard för hushåll och till och med hela bosättningar.

Din och ditt batteris säkerhet

Batterierna är utrustade med ett högkvalitativt BMS (Battery Management System). Systemets uppgift är att övervaka spänningen och temperaturen i cellerna under både laddning och urladdning. Om farliga värden överskrids stänger systemet av strömförsörjningen, vilket säkerställer säkerheten för batteriet, de anslutna enheterna och framför allt användaren!

LiFePO4-batterier är mycket säkrare än litiumjonlösningar (li-on), samtidigt som de kännetecknas av betydligt högre termisk stabilitet, motståndskraft mot växlande väderförhållanden eller högströmsladdning, vilket gör dem till en utmärkt förslag till alla kunder som förväntar sig många års underhållsfri drift.

/ Mycket mer hållbara och säkrare än litiumjonceller

/ Till skillnad från sina blysyra-motsvarigheter avger de inte farliga gaser och det finns ingen risk för exponering för frätande elektrolyter

Öka spänningen - seriekoppling

Tack vare möjligheten att seriekoppla batterierna kan vi få en högre spänning med bibehållen kapacitet. LiFePO4-batterier från Green Cell möjliggör konstruktion av set upp till 2 stycken (25,6V), vilket är perfekt för UPS, båtar, bilar och andra elfordon

Öka kapaciteten - parallellkoppling

När efterfrågan på energi ökar kan vi parallellkoppla fler batterier och få i princip vilken stor kapacitet som helst. För att till exempel få ett 20Ah lager kan vi koppla till exempel två 10Ah batterier.

Vid serie- och parallellkoppling måste följande villkor vara absolut uppfyllda:

/ Batterikapaciteten är densamma

/ Batterierna är helt nya

/ Batterierna är fulladdade (maximal skillnad <0,3V)

/ De måste installeras av lämpligt auktoriserad personal

akumulator do silników zaburtowych

Ett brett utbud av Green Cell LiFePO4 batterier!

Kompatibel med följande batterimodeller
  Kompatibel med följande enheter
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   10Ah
   Spänning:
   12V
   Celltyp:
   Cylindrisk
   Tillstånd:
   Neu
   Garanti:
   24 Monate
   Tillverkare:
   Green Cell
   Mått:
   151x65x95mm
   Vikt:
   1,26kg
   Typ:
   LiFePO4
   Arbetstemperatur:
   von -10°C bis 55°C
   Förvaringstemperatur:
   0 °C till 45 °C (vid 60-80 % SOC)
   vitalitet:
   Upp till 3000 cykler (vid DoD 100%), upp till 5500 cykler (vid DoD 60%)
   Terminal:
   Faston 250 (F2)
   Internt motstånd:
   ≤48mΩ
   Återbetalningspolicy:
   30 Tage
   Standardentladestrom:
   10A
   Toppurladdningsström:
   15A
   Standard laddström:
   5A
   Laddningstemperatur:
   0°C - 45°C
   Seriekoppling:
   Ja, max 2
   Parallellkoppling:
   Ja, ingen gräns på bitar
   Produktkod:
   CAV10
   Kundfeedback och frågor
   uttryck din åsikt
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   medelbetyg
   uttryck din åsikt
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

   För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

   ×
   comments icons

   Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

   stänga
   Vanliga frågor
   Vilket batteri till en leksaksbil?
   Se
   AGM gelbatterier används oftast i leksaksbilar. Majoriteten av dem har måtten 151 x 65 x 95 mm och deras spänning är 12 V. I vårt sortiment hittar du många Green Cell AGM VRLA-batterier som uppfyller dessa kriterier. Det är därför du enkelt kan hitta rätt prylar som kan öka ditt barns lektid!
   Vad är ett AGM-batteri?
   Se
   Våra batterier är AGM VRLA-batterier. Vad betyder det? Elektrolyten är inkapslad i glasfiberseparatorer och är inte gelad.
   Vilket batteri för ett husbil?
   Se
   Batterierna till en husbil bör ha hög kapacitet. I vårt erbjudande hittar du AGM-batterier med en kapacitet på upp till 200Ah, som säkerställer problemfri drift även under de svåraste förhållanden.
   Hur väljer man ett LiFePO4-batteri och hur använder man det på rätt sätt?
   Se
   LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
   Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
   - LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
   - Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System)
   Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det, mellan -10 och +45 grader Celsius.
   Ett batteri för yacht, segelbåt eller båt - hur väljer man?
   Se
   LiFePO4-batterier är enheter som är mycket lämpliga som batterier för båtar, yachter eller solcellsanläggningar.
   Vad du bör veta när du väljer rätt batteri:
   - LiFePO4-batteriet har en spänning på 12,8 V,
   - Den ska inte kopplas i serie eller parallellt med andra batterier på grund av det inbyggda BMS (Battery Management System).
   Den längsta livslängden för ett LiFePO4-batteri kan uppnås genom att se till att det fungerar vid en temperatur som är lämplig för det.
   Vad är skillnaden mellan AGM- och LiFePO4-batterier?
   Se
   Den största skillnaden mellan ett AGM och ett LiFePO4 batteri är att AGM - är gruppen gelbatterier och batterier med AGM (Absorbent Glass Mat) teknologi kallas VRLA (Valve Regulated Lead). Jämfört med traditionella batterier har AGMs upp till fyra gånger så lång livslängd och antal cykler. Detta beror på användningen av det tidigare nämnda glasfibermaterialet vid tillverkningen av dessa produkter. Litium järnfosfat (alias LiFePO4) batterier. Dess struktur består av fyra celler kopplade i serie. Varje cell arbetar på 3,2V, vilket ger en total spänning på 12,8V. En av de viktigaste delarna av denna typ av batteri är ett elektroniskt ledningssystem (BMS).
   Kan batterikapaciteten (Ah) vara högre?
   Se
   Det är absolut möjligt att använda batterier med högre kapacitet. Batterikapaciteten anges i amperetimmar (Ah). Ju högre kapacitansvärde, t.ex. B. 80 Ah, desto längre kan du arbeta med en batteriladdning, vilket ökar din rörlighet och självständighet.
   Vilket batteri ska du välja till min ponton?
   Se
   När du väljer rätt batteri för din ponton bör du vara uppmärksam på mått och vikt. En ponton är vanligtvis mycket lättare än en vanlig båt, så ett batteri som är för tungt kan avsevärt sakta ner verksamheten. Lösningen är att välja ett LIFEPO4-batteri, som tack vare sin innovativa design är betydligt lättare än konventionella gelbatterier och därför ännu lättare att transportera. LIFEPO4:s hållbarhet och tillförlitlighet gör dem till de perfekta batterierna för pontoner och många andra fordon, inte bara vattenskotrar.
   Vilket batteri till min husbil?
   Se
   Litiumjärnfosfatbatterier (även kända som LiFePO4) kännetecknas av hög energitäthet och låg självurladdning och är därför mycket populära bland husbilsägare. Deras fördelar är: låg urladdningshastighet, hög kapacitet, ingen minneseffekt, lång livslängd och förmågan att arbeta vid extrema temperaturer (från -10 till +45 grader Celsius).

   Video