Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Green Cell ® inverter spänningsomvandlare 12V till 230V 300W / 600W

Green Cell
Produkt tillgänglig
Leverans upp till 24 timmar.
  • Inverter (Spänningsomvandlare, omvandlare) - gör det möjligt att ansluta enheter som kräver 230V växelström AC till bilens elektriska system. Behöver du ett uttag i din bil? Då är det här produkten för dig!
  • Behöver du en omvandlare för 12V eller 24V system? Vill du driva en dator, lampa eller strömförsörjning? Behöver du en spänningsomvandlare för camping eller lastbil? Du kommer säkert att hitta en lämplig invertermodell i vårt sortiment.
  • Högkvalitativa komponenter, certifierad säkerhet, tillförlitlighet - dessa är de tre viktigaste egenskaperna hos våra omvandlare. Lita på experterna när det gäller att leverera Fräsch Energi!
  • Om du är osäker på vilken omvandlare du ska välja, besök vår blogg eller kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att lösa alla dina tvivel!
831,95 kr

Kvantitet:

 

Växelriktare
Green Cell PRO

Satsa på full rörlighet

Stora funktioner i ett litet paket

En omvandlare, även kallad inverter är en anordning vars uppgift är att ändra likspänningen från ett batteri eller ett cigarettändaruttag till växelström ~230V. Detta är exakt samma spänning som finns i alla hushållsuttag i hela Europa. En växelriktare är ett utmärkt val om du ska åka på en bilresa i en bil, husbil eller lastbil - den ger dig friheten att använda alla nödvändiga apparater som kräver ett uttag för att fungera.

Varför en PRO-inverter?

Green Cell PRO-växelriktare kännetecknas av användningen av förstklassiga komponenter, vilket gör dem extremt effektiva och hållbara. Detta gör det möjligt att utan problem använda dem i solcellsanläggningar, som långsamt håller på att bli energistandard för bland annat hushåll, båtar och husbilar som drivs med solenergi.

Tillbehören som ingår i paketet är bland annat:

  • / Batterikablar med krokodilkontakter
  • / Jordningskabel med krokodilände
  • / Bruksanvisningar

Väl genomtänkt design

Apparaten har utformats för att göra användningen så bekväm som möjligt. Inverterns framsida är utrustad med ett nätuttag som är anpassat till de pluggar som används i hela Europa och en USB-port som gör att vi kan ladda vår smartphone, e-bokläsare eller någon annan enhet som kan anslutas via en USB-port.

På baksidan av växelriktaren finns en fläkt som säkerställer en god kylning av enheten.

Allt är inneslutet i ett litet men mycket hållbart hölje. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är därför motståndskraftig mot mekaniska skador och stötar under resan. Tack vare de material som används är omvandlaren dessutom mycket lätt.

Parametrar som är viktiga

När du letar efter en växelriktare ska du vara uppmärksam på parametrar som spänning [V] och effekt [W]. Detta är mycket viktigt, eftersom om du väljer en växelriktare med dålig ingångsspänning eller för låg effekt kommer våra enheter inte att fungera.


Den första parametern att bestämma är spänningen på vårt batteri, som ska vara helt kompatibel med den som anges på växelriktaren. Det vanligaste spänningsvärdet är 12 V, som finns i bilar, husbilar och vissa lastbilar, och 24 V, som främst används i lastbilar.






När spänningen har valts måste man bestämma vilken effekt växelriktaren ska ha. Detta är en viktig aspekt eftersom den visar hur många och vilka enheter den kan försörja med ström. Om du vill ansluta en valfri apparat till växelriktaren måste du kontrollera på typskylten hur mycket ström den förbrukar (om du vill ansluta flera apparater måste du lägga ihop deras strömmar). Den effekt som förbrukas av din enhet får inte överstiga 85 % av växelriktarens nominella effekt! För en bärbar dator som förbrukar 100 W och en värmare som förbrukar 300 W är en lämplig omformare en omformare som förbrukar 500 W eller mer.

Varför en ren sinusvåg?

Det är säkrast att välja en växelriktare med en ren (dvs. fullständig) sinusvåg, eftersom detta är samma ström som i europeiska uttag. Med en växelriktare med en sådan signal kan du driva alla enheter, även de mest känsliga. Genom att välja ren sinusvåg behöver du inte oroa dig för hur de anslutna enheterna fungerar!

Intelligent fläkt

Den intelligenta kylfläkten sstartar automatiskt om driftstemperaturen överskrider den tillåtna nivån. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är perfekt anpassad till höljet, vilket garanterar kompromisslös tystnad och hög effektivitet.

Tyst
drift

Hög
prestanda

Utmärkt
hållbarhet

Säkerheten först

Omriktaren är utrustad med ett antal nödvändiga säkerhetsfunktioner för att skydda användaren och anslutna enheter. Detta bekräftas av CE- och RoHS-certifikaten, som garanterar säkerheten.

Green Cell-omriktarna är utrustade med en utbytbar säkring som ger nödvändigt skydd för omriktaren och de anslutna enheterna. Det är mycket enkelt att byta ut den och den borde inte orsaka några problem.

Skydd
mot kortslutning

Övervakning
spänning och ström

Inbyggd
säkring

Skydd
värmeskydd



Kompatibel med följande batterimodeller
    Kompatibel med följande enheter
    arrow-up
      Teknisk data
      Tillstånd:
      Neu
      effektivitet:
      90%
      Färg:
      Svart
      Garanti:
      24 Monate
      Tillverkare:
      Green Cell
      Mått:
      175x106x60mm
      Mått med monteringsfäste:
      18,2cm x 10,6cm x 6,2cm
      Vikt:
      811g
      Inspänning:
      12V DC
      Utspänning:
      230V AC
      Utgångsfrekvens:
      50Hz
      Överspänningsskydd:
      Ja
      Användbar effekt (kontinuerlig):
      300W
      Utgångsspänningens form:
      Reine Sinuswelle
      Omedelbar prestanda (puls):
      600W
      Säkringsvärde:
      30A
      Antal säkerhetskopior:
      1
      Strömförbrukning utan belastning:
      0,6A
      Produktkod:
      INVGC05
      Kundfeedback och frågor
      uttryck din åsikt
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      medelbetyg
      uttryck din åsikt
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att betygsätta det.

      För att lägga till en kommentar måste du vara inloggad och ha den köpta produkten.

      ×
      comments icons

      Tack för att du lade till din åsikt, snart kommer den att finnas på produktkortet.

      stänga
      Vanliga frågor
      Vilken växelriktare är lämplig för solcellsmoduler?
      Se
      Den bästa lösningen här är att välja en solinverterare speciellt utformad för detta ändamål. Modellen som anges i länken nedan har anslutningar för PV-moduler, batterier och enheter som ska drivas. solomriktare
      Vilken växelriktare för elverktyg?
      Se
      Den viktigaste aspekten vid val av växelriktare är att bestämma den maximala effekten för den anslutna enheten. Om du vill använda växelriktaren permanent bör du använda maximalt 90 % av dess kontinuerliga effekt. Låt oss använda ett enkelt exempel för att illustrera detta: Om du använder en växelriktare med en effekt på 1000 W, bör den maximala strömförbrukningen för den anslutna enheten inte överstiga 900 W.
      Vilken växelriktare för en bil?
      Se
      I en bil hittar du ett 12 volts cigarettändaruttag och sådana växelriktare är de bästa att köpa.
      Hur fungerar en inverter?
      Se
      En inverter är en fristående enhet som ansluts till cigarettändaruttaget eller direkt i batteriet. Dess uppgift är att omvandla 12V/24V-spänningen från bilens DC-system till 230V AC. Av denna anledning hittar du mycket ofta följande förkortning bredvid växelriktarens namn: DC/AC.
      Vilka typer av växelriktare finns det?
      Se
      När det gäller växelriktare för bilar kan vi urskilja två huvudtyper: rena och modifierade sinusvågsomriktare. Den första är avsedd för enheter som kräver kontinuerlig strömförsörjning. Denna typ av växelriktare bör väljas för enheter som värmepumpar, elektriska spisar eller elektroniska vattenkokare. Vår butik erbjuder även modifierade sinusvågsomriktare. Denna typ av växelriktare är lämplig för enheter som bärbara datorer, nätaggregat eller belysning.
      Vilket uttag för att ladda en elbil?
      Se
      I en värld av elektrisk mobilitet finns det 4 typer av uttag för bilar: Typ 1/CCS Combo1; Typ 2/CCS Combo 2; typ 3; Typ 4/CHAdeMO
      Bärbar laddare för elbil
      Se
      De bärbara laddarna för elbilar drivs av ett vanligt hushållsuttag. Sådan applikation kräver ingen komplicerad anslutning eller ytterligare montering av komponenten.