Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

HP , Compaq (26)

HP Compaq bärbar datorladdare

Hjälpzon

Hur väljer jag rätt strömadapter för min enhet?

modell enhet
Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och skriv in den i butikens sökmotor.
t.ex. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

värde för INPUT / OUTPUT
På strömförsörjningens namnskylt är spännings- och strömvärdena markerade som OUTPUT, och på undersidan av den bärbara datorn är samma parametrar markerade som INPUT. Läs några av dem och skriv in dem i butikens sökmotor och lägg till enhetens märke till dem. Se till att kontakten på den hittade nätadaptern är korrekt.
t.ex. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modell enhet Den bärbara modellen är vanligtvis placerad på undersidan av enheten. Läs den och...

Jag har en 65W PSU eller kan jag använda en 90W PSU?

Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med högre effekt, inte mindre, eftersom den bärbara datorn kanske inte fungerar med lägre effekt.


Med så små skillnader är det acceptabelt. Vi måste dock komma ihåg att använda nätaggregat med...

Är denna strömadapter lämplig för min bärbara dator?

Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller specifikationen för ytterdiametern, t.ex. 5,5 mm, och utgångsparametrarna är kompatibla. Vad är utgångsparametrar? Det är värdet på spänning[V] och ström[A] som ges av strömförsörjningen för en bärbar dator, t.ex. 19V 4,74A.


Den kommer att vara lämplig för vår bärbara dator om kontaktens diameter uppfyller...

Strömförsörjning för bärbar dator - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning - denna parameter bör matcha din ursprungliga enhet.


När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 4.74A 90W für HP Pavilion DV6500 DV6700 DV9000 DV9500 Compaq 6720s 6730b 6820s
RDY Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M601 M602 M600
109,95 kr
Lägg till i kundvagn
109,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 25 - 26 av 26 objekt
En bärbar laddare är en nödvändighet som paradoxalt nog inte tas om hand förrän den fungerar. Men om ett fel uppstår kopplas enheten snabbt från den elektriska kretsen. På detta sätt blir mobila enheter skrymmande bagage som ligger på en hylla täckt med damm och väntar på att situationen ska utvecklas. Enstaka byte av laddaren i den bärbara datorn är nödvändig. Det är ett av de mest utsatta elementen för skador som oftast glömmas bort. En defekt laddare är ett problem som inte alltid kan lösas snabbt. Att välja en laddare som är skräddarsydd för enhetens fysiska och elektroniska behov kan öka tiden över tid och låta enheten ligga kvar och slösa bort. Vår Battery Empire butik erbjuder ett brett utbud av alternativ för HP Green Cell bärbara laddare . Det är ett 100% kompatibelt tillbehör som är skräddarsydd för enheternas behov och säkerställer att den bärbara datorn fungerar effektivt och länge. För varje Green Cell

HP laddare

vår butik erbjuder 24 månaders garanti. En investering som lönar sig snabbt på kort och lång sikt.

Fullt kompatibel med din utrustning

Att byta ut en bärbar laddare är något som alla användare kommer att möta förr eller senare. Men då börjar de branta trapporna. Först är det inte klart vilken laddare du ska använda . Originalversioner är ofta mycket dyra och inte tillgängliga - det betyder att väntetiden för en del av batteriet är längre och efter några veckor om du inte kan använda enheten. Att köpa universella ersättare är inte heller en bra lösning. Universella strömförsörjningar måste vara kompatibla med många modeller och märken av bärbara datorer. Dålig anpassning är lätt (vilket innebär kostnad), så att du snabbt kan utsätta enheten för nya problem och fel som lätt kan undvikas. De matchande HP laddarna från Green Cell betyder full kompatibilitet och medvetenheten om att enheten får exakt vad den behöver.

Brett utbud av laddare

Erbjudandet från vår butik Battery Empire har valts speciellt och utvidgas ständigt för att möta behoven hos moderna kunder som letar efter en kombination av tillförlitlighet, kvalitet, prestanda och överkomligt pris. Tack vare vårt omfattande sortiment kan vi erbjuda Green Cell delar av hög kvalitet till många olika modeller av HP bärbara datorer. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt erbjudande , vi är säkra på att du snabbt hittar något åt dig själv.