Välj en enhet
Välj en enhet och sök
efter matchande produkter
×
customer devices Mina enheter
customer devices

Inga sparade enheter

Sökade enheter sparas automatiskt - det kommer att göra framtida sökningar enklare och du får personliga erbjudanden .

Gå till "Mina enheter"
added device
Vald enhet:
customer devices
Vald enhet:

Hjälpzon

Strömförsörjning för bärbar dator - vilken spänning?

När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning - denna parameter bör matcha din ursprungliga enhet.


När du väljer en ny strömförsörjning för din bärbara dator bör du kontrollera laddarens spänning...

Är det tillåtet att ansluta ett nätaggregat med högre strömstyrka?

Defenitivt Ja. Glöm dock inte att utspänningen [V] måste vara densamma som i den ursprungliga strömförsörjningen.


Defenitivt Ja. Glöm dock inte att utspänningen [V] måste vara densamma som i den ursprungliga...

Är det möjligt att ansluta en svagare strömförsörjning till den bärbara datorn?

Att använda en nätadapter med lägre strömstyrka än originalet kan orsaka ett antal negativa förändringar i din bärbara dators funktion. Till exempel kan en för svag strömförsörjning överhettas eftersom den bärbara datorns komponenter inte förses med tillräckligt med ström. Vi rekommenderar därför att du använder laddare med samma eller högre strömstyrka.


Att använda en nätadapter med lägre strömstyrka än originalet kan orsaka ett antal negativa...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.37A 45W für Toshiba Satellite C50D C75D C670D C870D U940 U945 Portege Z830 Z930
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 20V 2.25A 45W für Lenovo G50-30 G50-70 G505 Z50-70 ThinkPad T440 T450 IdeaPad S210
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 20V 6.75A 135W für Lenovo Y70 Y50-70 Y70 Y70-70 Y520 Y700 Z710 700-15ISK ThinkPad W540 T440p
109,95 kr
Lägg till i kundvagn
109,95 kr
Lägg till i kundvagn
139,95 kr
Lägg till i kundvagn
Visar 25 - 27 av 27 objekt

En bärbar nätadapter som hjälper

Strömförsörjningen i din bärbara dator för ersättning? Vill du inte betala för mycket? RDY -nätaggregat för de mest populära bärbara modellerna är ett sätt att göra mobila enheter hållbara och funktionella. Det är en kombination av kvalitet, prestanda och pris som inte kommer att orsaka stora förluster i din hembudget. Att byta laddare är en nödvändighet som varje bärbar ägare måste möta förr eller senare. En ny laddare minskar kostnaderna jämfört med att köpa nya, undviker skapandet av e-avfall och blåser snabbt nytt liv i de enheter du är van vid.

Billiga strömförsörjningar för bärbara datorer

Den nya RDY -strömförsörjningen för din Samsung -bärbara dator kommer att återställa sin mobilitet. RDY -strömförsörjningen laddar din bärbara dator snabbt och säkert genom att exakt justera laddningsparametrarna. Din bärbara dator kan inte fungera länge utan strömförsörjning. Tyvärr missbrukas dessa prioriterade enheter ofta av användare. Om det inte fungerar som det ska behöver du inte vänta länge. Driftstopp på jobbet, oförmåga att hålla kontakten med världen eller ägna sig åt favoritunderhållning är konsekvenserna av brist på energi. Under sådana förhållanden förvandlas en bärbar dator från en kraftfull mobil enhet till en skrymmande tegelsten som samlar damm på ditt skrivbord. Att köpa en ny PSU är ett måste om den gamla PSU: n börjar misslyckas eller redan har misslyckats. Om kabeln från nätaggregatet inte laddas eller bara laddas i rätt läge är detta en tydlig signal om att det är dags att byta. RDY -nätaggregat är kompatibla med många populära bärbara modeller på marknaden som Samsung eller Panasonic . Det är en kostnadseffektiv ersättning som tack vare sin kompatibilitet snabbt anpassar sig till de tekniska kraven hos enheterna och garanterar lång och problemfri drift.